IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

SYYNTTARIIIIT!! (taas :D)Sunnuntai 07.10.2007 07:52

23.09.07
Sunnuntai

Lahdettiin hetken mielijohteesta Berry Springsiin uimaan. Steven varasti vedessa Martinin housut, siella se heilutteli saimaannorppaansa keskella allasta... hullut ranskalaiset.
Meilla on taalla KISU! Musta pieni raapale jonka nimi on Booty. Aivan ihana laiheliini, tykkaa kiipeilla korkealle ja rakastaa pakastekalaa. Ja tan koko aamun meita on terrorisoinut oranssi-musta HELEVETIN ISO AMPIAINEN jonka ylipitkat jalat roikku epailyttavasti sen alla. Se on alkanut ilmeisesti rakentaa pesaa sen lapipissatun nojatuolin sisaan. Oiva valinta.

24.09.07
Maanantai klo 04:00

MUN SYNDEKEMUT OLI TANAAN!! Kesteille saapuivat Ulla ja Riina (tietysti), Alex, Jonas, Steven, Martin, Peter, Elliot, Ruben ja Rubenin pomolta lainaama pikku koira Gordon. Sekoteltiin meheva booli, opeteltiin pari uutta juomapelia ja illan paatteeksi Ruben opetti mut ajamaan trukilla!! Kuskasin silla meidan lautalavoista kasatun tanssilattian pois tiluksilta! Ihan ite. Musta tulee isona trukkikuski.
Aikamoiset assasynttarit oli kylla, oma privaattidisko kynttilalla varustettuna tuhansien tahtien alla, auton kajarit + viidesta eri kansalaisuudesta koostuva sekava seura, hienoa :)

26.09.07
Keskiviikko

Eilen oli uudet synttarit mulle! Pelattiin Texas Holdemia jonka Riinan luovutusvoiton avustamana laukkasin voittoon. Sitten David, meidan pomo tuli kylaan tuoden mulle samalla lahjaksi ison laatikollisen mun suosikkiolutta seka puhelukortin Suomeen. Oikein kiva!
Marin toi lahjaksi mulle sen duunipaikalta varastamat seitseman jattibanaania (banskufarmilla toissa), Ollielta ja Ozzylta tuli kynttiloilla koristeltu kookos-suklaakakku ja ranskan pojat toi mulle sellasen hawajihameen... Ne sanoi etta "kun sulla on aina vaan hameita ni tuotiin sulle yks lisaa!". Nyt siella Suomen paassa saattaa olla lukija ihmeissaan kun eihan Suskaa voi kovin montaa kertaa vuodessa hameessa bongata, mut ei taalla voi mitaan housuja kayttaa.
Ja tanaan mentiin Ollien ja Ozzyn kanssa kippolaan juhlistamaan niiden synttareita. Siella oli lesbostripteaseshow... yllattaen meille tipuille ei kerrottu asiasta kuin vasta baarissa.

27.09.07
Torstai

Taa paiva on ollut maailman pisin. Herasin jo yhdeltatoista eika taalla voi tehda juuri mitaan ennen kello viitta, kun ei oo juoksevaa vetta, ni luettiin Reginaa (vuodelta 1896??) ja pelattiin (yllari!!) pokeria. David antoi meille muutama paiva sitten JAAKAAPIN ja PESUKONEEN! Tuntuu taivaalliselta herata aamulla ja ottaa jaakaapista KYLMAA vetta. Tahanasti ollaan lipitetty kaikki lampimana ja +30 asteessa se ei oo yhtaan cool. Duunit alkaa kuulemma kolmen viikon paasta.

28.09.07
Perjantai klo 14:00

Eilen satoi vetta ekaa kertaa yli neljaan viikkoon ja oli vahan pelottavaa koska kylilla kulkee huhu jonka mukaan olisi myrsky tulossa viikonloppuna. Yolla jo ukkosti. Meilla ei oo seinia! Jos tulee myrakka ni me lennetaan kamojemme kanssa taivaan tuuliin! Aapuvaa!
Tarkastelin tanaan meidan mangopuiden hedelmia ja paattelin etta tyot saattaa alkaa jo aikasemminkin, kun nuo on jo aika muhkeita. Ja jos se myrsky viikonlopun aikana tasta yli pyyhkasee ni saa mangot lisaa vetta ja jaksaa kasvaa nopsemmin :) kai.

vikapaiva.09.07
klo 01:45

Kaytiin Berry Springissa taas pulikoimassa Ollien ja Ozzyn kanssa ja sain minivesiputouksesta niska-hartia-hieronnan :) Sitten levitettiin meidan pokerimatto puistoon ja pidettiin piknikki. Martin sammui taas.
Jonaksen lahdon jalkeen teltassa on ollut liikaa tilaa. Muutaman ekan yon ajan Jonaksen paikan kohdalla on ollut ei-mitaan, ikaankuin sille pidettaisiin paikkaa jos se vaikka muuttaisikin mielensa ja tulisi takaisin. Valilla ihmiset tekee Jonasmaisia aannahtelyja ja kikattaa. Hitsi miten harmi et se lahti.
Perjantai-iltana tuli sitten se myrsky! Sato vetta niin sikana etta katoksen alunen kastu melkein puolivaliin asti ja jouduttiin rakentamaan keittioon teltanpaallyksesta seina ettei mausteet kastu. Jouduttiin tyontaa kaikki tavarat toiseen paatyyn katosta ettei ihan kaikki kastuis.. Hyva ettei ollu rajumpi myrsky, tavarat alko lentelee kiitettavasti vaikka taa oli ihan minirytakka. Mut selvittiin! Jee!

02.10.07
Tirstai klo 13:40

Steven has left the "building". Se ajoi asken viimesta kertaa pois pihasta :( Kaikki vaa lahtee!!! Martin tyoskentelee toisella farmilla niin se kans asuu nyt siella Ollien ja Ozzyn kanssa ja Elliot muuttaa kanssa viereiselle farmille kun silla on siella toita. Etta nayttaa silta etta meita jaa meidan katokselle enaa mina, Ulla, Riina ja Alex. Miks kaikkien pitaa lahtee?? Ihan tyhmaa.
Tassa on se backpackereiden yhdeinen ongelma: paasee tutustumaan mita upeimpiin tyyppeihin, mut nayttaa silta etta niille joutuu heittaa haikeat hyvastit aivan liian aikasin. Tanaan paatettiin paistaa lettuja kaikkien edeltamenneiden matkakavereiden muistoksi.
****TIP = Travel In Peace:****
Ville Lee Jonas
Eliran Steven Peter

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.