IRC-Galleria

Ei koskaan Hermannin tavaroitaKeskiviikko 19.12.2007 16:06

Ennen ristiäisiä minun pikkupikkuveljeäni kutsuttiin Villeksi. Mitä minä muistan, kaksi Villen syntymään osallista syyllistä osapuolta päättivät vasta papin antamaa kastetta edeltävänä iltana, että Ville ei ole Ville, vaan perheeseen nimetään toinen s-kirjaimella alkava lapsi. Vielä kymmenen vuotta sitten keittiössä yhden kaapin ovessa sisäpuolella luki "Hermannin tavaroita". Minua odotettiin kahdeksan vuotta, ja minusta odotettiin Hermannia, ja siitä huolimatta minusta tuli tyttö. Tänään minä olen miettinyt, kenen kuningasajatus oli tehdä Hermannista tyttö, vaikka Hermannista poikaa haluttiin.

On olemassa kiero hullu sairas huumorintaju. Kiero hullu sairas huumorintaju aiheuttaa kerran kuukaudessa päänsärkyä ja kamalan kivun olemassaolosta, sillä kerran kuukaudessa minä en pidä siitä, että Hermannista tuli tyttö kuitenkin. Äiti, auta minua. Minä teen kuolemaa. Tänään kahdentoista aikaan päivällä tosin tuntui siltä, että turhaan minä sitä kuolemaa teen, kun se taitaa tulla tänään kuitenkin. Kiero hullu sairas huumorintaju tekee minut kipeäksi naisellisista vaivoista, ja minusta tytöt ovat inhottavia ja typeriä asioita; minusta tyttönä oleminen on typerää silloin, kun sen vuoksi joutuu kerran kuukaudessa kuolemaan. Yksi ystäväni sanoi syksyllä, että olisi paljon mukavampaa olla välillä raskaana kuin että joutuisi kestämään kuukautisia jatkuvasti, ja voi miten luksuslomalta tuntuisi yhdeksän kuukauden tauko tästä kuolemanteosta, sillä maailmassa joulukuun aikana on pakko ostaa joululahjat, vaikka "se aika" kuukaudesta olisikin. Anna anteeksi äiti, tänään minä en kykene ostamaan yhtään mitään. Tänään minä en kykene istumaan enkä makaamaan. Tänään minä en kykene edes ajattelemaan niin, että sitä voisi määritellä selkeydeksi.

Illalla väsyneenä minä en ole pystynyt nukkumaan edes päiväunia levottoman kipuni vuoksi. On turha yrittää kertoa maailmasta, josta kukaan muu ei tiedä ja siitä huolimatta kaikki tai ainakin kaikki mekkokulttuuria edustavat kaksijalkaiset. Ja minä ajattelen: jos minä tästä yhdestä illasta selviän.

-Suuse-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys