IRC-Galleria

hoopoiluaTorstai 17.01.2008 02:53

Puoli tuntia sitten keittiön seinäkello oli vähällä saada minut raivostumaan. Minä yritin sanoa itselleni, että kahdentoista maissa illalla fiksut tytöt menevät nukkumaan, sillä kahdentoista maissa alkavat yöunet eivät kestä liian kauan, mutta eivät toisaalta lopu keskenkään. Tekee mieli jäätelöä. Tällä hetkellä edes vilkaistessani näyttöpäätteen pientä digitaalista kelloa minä tunnen itseni kohtuullisen hölmöksi tytöksi, sillä periaatteessa ollakseni fiksu minun olisi pitänyt piiloutua peiton alle jo ainakin puoli tuntia tätä hetkeä aiemmin.

Aamulla minä ajattelin herätä pikkuveljieni kanssa samaan aikaan ja kiskoa itseni kuntosalille, sillä tässäkin samperin kuussa minä olen maksanut siitä ilosta enemmän kuin minä siellä ehdin kulkemaan. Sen jälkeen minä voisin palata kotiin ja istuutua olohuoneen ruskealle kauhtuneelle kotoisalle nahkasohvalle ja tehdä jotakin todella tieteellistä, kuten esimerkiksi leikata varpaankynteni oikealta vasemmalle tai tehdä ostostelevision tuijottamisessa uuden maailmanennätyksen. Jos minun tulisi nälkä, minä voisin leikata siivun siirappisesta makeasta tummankuohkeasta limpusta ja heittää sen päälle pari salaatinlehteä ja juustonpalan ja kurkkuviipaleen.

Vaellettuani tyhjässä kaikuvanhiljaisessa talossa koko aamupäivän minä voisin avata tenttikirjan ja selailla sen sivuja tylsistyneenä haukotellen siihen asti, että minä oikeasti sen selailemiseen kyllästyisin. Keskipäivään mennessä minä olisin jo lähes haudannut itseni päämäärättömään aikaa tappavaan mitättömään hoopoiluuni, joten minä paniikinomaisessa hukkumiskuolemanpelossa voisin oikeasti ottaa itseäni niskasta kiinni ja ripustaa raatoni alakerran eteisenkatossa roikkuvaan ikivanhaan koukkuun. Puolen tunnin roikkumisen jälkeen niskanahkani olisi verillä ja mitä todennäköisimmin myös rei'itetty, ja niistä tosiasioista minä saisin hyvän syyn palata maan tasalle ja tuhlata rullallisen talouspaperia veritahrojeni kuivaamiseen. Jospa minä sen jälkeen tajuaisin tehdä jotakin oikeasti järkevää.

Nyt minä olen väsyttänyt itseni ja menen nukkumaan. Hyvää yötä.

-Suuse-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.