IRC-Galleria

i'm troubledPerjantai 18.01.2008 02:30

Koko päivän minä ajattelin, että sinä soittaisit, ja illalla päivän jo mentyä minä enää ainoastaan toivoin niin. Minä en tiedä, miksi minä en saa unta tässä talossa nukkuessani yksin vuoteellani, jossa minä olen jo niin monta vuotta nukkunut. Hämärän laskiessa minä ihan pienen hetken verran olisin halunnut olla Vaasassa opiskeluasuntoni sinisessä hiljaisessa huoneessa tuijottamassa paneeliverhojani silmiin. Sen jälkeen minä en halunnut olla missään, en oikeastaan.

Iltapäivällä minä soudin ja huopasin ajatusteni kanssa eteisessä äidin tummanruskean perintöpiirongin ääressä osaamatta päättää ilmestyisinkö minä ovellesi illalla vai en. Sinä et ollut kutsunut minua, mutta sinun nuhasi ja jonkinasteisen flunssasi ja minun ikäväni vuoksi minä ajattelin, että minä ihan hyvin voisin yllättää sinut kääntymällä asuntosi ovella tuomassa taikajuomaa kurkkusi paranemiseen. Sinun luoksesi sinua yllättämään illalla minä en lähtenyt, sillä minä olen tyhmä pieni tyttölapsi, joka ajattelee pienessä takkuisessa päässään ihan liian paljon ihan liian usein ihan liian monimutkaisesti niin, että edes navigaattori ei opastaisi minua perille, jos minä pääni kanssa jonnekin eksyisin. Lopulta minä en tiedä, miksi minä olen vielä tässä. Miksi minä en lähtenyt sinun luoksesi sinun vaalean ulko-ovesi kylmää kosteaa pintaa koputtamaan?

Tässä me nyt olemme: minä ja minun pieni takkuinen pääni vuotamassa levotonta täysin mitään aikaan saanutta päämäärätöntä raivostuttavanjärjetöntä päiväämme ei sillä väliä mihin tahansa vaikka seinille, sillä mitä pahaa seinissä muka on? Ne ainakaan eivät lavertele asioita. Ne eivät syytä tai puhise ja tuhise myrkyllisiä halveksivia vastalauseita ruokapöydän yli aamulla seitsemän aikaan silmät ristissä ihan liian aikaisin.

Juuri nyt minä olen typerien mielikuvituksella pilaantuneiden lentävien hullunkuristen ajatusteni kanssa lievästi ilmaistuna siellä, missä tilanne on täysin toivoton. Onko tänä yönä pakko mennä nukkumaan?

Rakas päiväkirja, minä pyydän, älä kiusaa minua tästä heikkoudestani sitten, kun minä olen selvinnyt tästä päivästä, ja kun minä olen taas oma itseni ja iloinen ja aurinkoinen ja pirteä ja levollinen ja näennäisesti jälleen täysin selkäjärkinen.

-Suuse-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.