IRC-Galleria

edistystäPerjantai 29.08.2008 15:39

Perjantai. Mä olen ostanut oikean päiväkirjan. Se makaa ehkä olohuoneen sohvapöydällä en mä tiiä en mä ole sitä vahtinut.

Viime yönä oltiin virallisesti jo muutettu. Mun kamaa on siellä täällä ympäri Ruhankylää, mutta ehkäpä se sieltä aikanaan uuteen kotiin kulkeutuu. Kummallista kutsua kodiksi jotakin sellaista paikkaa, joka ei ole sama paikka kuin synnyinkoti. Synnyinkoti tilee aina olemaan jonkinlainen koti kodin varsinaisessa merkityksessä, mutta nyt mä alan jo ymmärtää mitä tarkoittaa sanonta: koti on siellä missä sydän on. Kullan kainalosta on ihana herätä aamuisin. Tästä lähtien mä saan herätä siitä joka aamu yhteisessä kodissa, jossa me molemmat asutaan.

Mä olen aika varma siitä, että kahden tunnin sisällä mä tulen nääntymään nälkään ellen mä sitä ennen saa suuhuni jotakin syötävää. Palkka on maksettu tilille, ja aamulla jo ennen kymmentä mä ehdin suorastaan säikähtää sen valtavaa suuruutta. Sussu ei osaa matikkaa. Sussu laskee palkkansakin alakanttiin joka kuukausi.

Tänään mennään mattokaupoille. Vielä puolitoista tuntia töissä ja kahdelta kotiin. Aurinko meni juuri pilveen. Sisätiloissa poolopaidassakin on kylmä, mutta se lienee johtuvan ilmastoinnista eikä siitä, että ulko-ovi olisi auki tai että poolopaitani olisi sekundatavaraa. Tänään pitää muistaa ladata kamera huomista keikkaa varten. Työpöytä muistuttaa taas pienoismallikaaosta, vaikka minä en ole täällä ollut kuin vasta kolme päivää putkessa; ennen sitä ehdin olla kesälomalla hurjan viikon. Syksyllä alkaa kandidaatintutkielmakurssi. Neljäs vuosi yliopistossa. Toisaalta on taas kiva palata takaisin.

I lovelovelove my man <3

-Suuse-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.