IRC-Galleria

new seasonMaanantai 01.09.2008 18:03

This is syyskuu. Aurinko paistaa, ja on kylmä. Aamupäivä meni kohtuu nopeasti, mutta tässä vaiheessa tökkii taas niin kuin mannapuuro. Näin tänään aika ison koiran. Lapuan rautatieasema sulkee ovensa syyskuun lopussa. Hoplaa hoplaa lippuja ostamaan.

Nääntää. Olisinko minä näätä. Kyllästynyt mopoautoihin. Seinäjoella lauantai-illan venetsialaiset olivat aavemaiset, vaikka minä en niitä nähnytkään tai ehkä juuri siitä syystä, hah. Millään ei jaksaisi raahautua ylimääräisiin paikkoihin töiden jälkeen, siis kuten esimerkiksi postiin tai kauppaan tai vessaan. Mulla on tikku sormessa. Huomasin sen vasta tänä aamuna, vaikka se on voinut olla siellä jo kaksikin päivää. Joku lehti on kääntynyt elämässä, mutta mä en oo ihan varma siitä mikä lehti se on ja miten se lopulta vaikuttaa mun elämään. Meiltä puuttuu löylykauha ja saunakiulu vai mikä se on. Postiauto pliis tule hakemaan.

Vielä tunti. Yleisurheilutreeneissä kymmenen vuotta sitten yritettiin olla positiivisia, kun sanottiin vielä-sanan sijasta aina "enää". En mä muista muuttiko se elämää, mutta se oli jotakin muuta kuin valittamista; se kulutti aikaa ja sai kaiken tuntumaan kevyemmältä. Täällä moni asia on raskasta, paitsi kahvitauot ja erityisesti ruokatauot, jos niitä pääsee viettämään rakennuksen ulkopuolelle. Keikoilla aika voisi rientää toisinaan huomaamatta, mutta toimistossa tunnen aina oloni vangituksi ainakin yhden kehon verran. Pakko käydä kaupassa tänään. Päätin sen äsken.

-Suuse-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.