IRC-Galleria

without my foody foodKeskiviikko 03.09.2008 16:59

Lankesipa taas Linkin pääkkäri. En oo ehtinynnä syömään koko päivänä, kun juttuja heitetään työpöydän ääreen suunnasta ja toisesta. How ever, tänään on ollut ihan mielenkiintoinen päivä.

Otan oikeuteni istuutua hetkeksi blogin ääreen pursuamaan. Sataa vettä. Pääkkärin aiheeksi voisi muotoutua syksy tavalla tai toisella, mutta then again mä oon tainnut siitä jo jonkin verran edelliseen pääkkäriin raapustaa. Yksi ystävä lähtee lauantaina englantiin. Kaksi on saanut kolmioonsa uutta elämää, enkä mä puhu nyt jukkapalmusta. Toivoisin, että viikonloppu tulisi nopeampaa kuin tällä tahdilla.

Neljäs kuppi kahvia. Ruokatorvea polttaa ajatus ruoasta, mutta en millään viitsisi syödä kyniäkään. Voisin leipoa kakun. Voisin vääntää pääkkärin pois alta ennen huomisaamua, vaikka on the other hand huominen aamu voisi pääkkärin kannalta olla suotuisempi kuin tällainen iltapäivä, joka juuri nyt elämääni vallitsee. Tahtoisin auringon takaisin.

Elämääni kirkastuttaa kultani uninen hymy aamulla viisi minuuttia ennen seitsemää. Sen avulla porskutan kotiin asti takaisin.

-Suuse-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.