IRC-Galleria

Että hmm.Perjantai 05.12.2008 17:32

Kypsyysnäyte on kirjoitettu. Lopullisen version kandista palautan ensi viikolla ja sen jälkeen alempi korkeakoulututkinto pitäisi pikkuhiljaa kirjautua opintorekisteriin. Työpaikalla ei toimi kirjoitusjärjestelmä. Wordi auki ja taplaamaan. On liikaa juttuja. Onneksi puolen tunnin päästä alkaa viikonloppu.

Mitä joululahjaksi? Serkkupoikien teekkarikuvat makasivat työpaikan kahvihuoneen pöydällä tänä aamuna. En ole ihan varma miksi, koska he eivät edes ole lapualaisia. Kuka pukeutuu joulupukiksi? Missä joulua vietetään? Kinkku vai kalkkuna vai pelkkä maksalaatikko ja kuka ne kantaa kuitenkin lopulta kuitenkin? Ensi viikolla päivystetään. Jos jaksan, väännän tämän vuoden puolella vielä kaksi tenttiä. Joka ikisessä ikkunassa on jouluvalot. Miksi? Kolmen kuun sähkölasku ei tiputtanut tuolilta. Salaisuus? Kaukolämpö ja harvoin käytetyt saunanlauteet.

Tämä on taas sitä aikaa vuodesta, kun pitäisi olla kekseliäs. Eilisen veronpalautukset on osa porukasta jo tuhlannut, ja tänä aamuna yksi työkaveri katseli keittiössä astiakaappinsa romahtamista kerros kerrokselta kohti lattiaa. Sinne meni ne rahat. Pikkupikkuveli ei ole vieläkään oppinut käymään koulussa. Puoli kahdeksalta aamulla on pimeää ja uudelleen pimeää on neljältä iltapäivällä, kun säädyllisen työajan jälkeen lähtee viimein ajelemaan kotiin päin. Valtatie 19 on yhtä kuin ruuhka-aika. Ihan sama liukasteleeko pikkuteitä Seinäjoelle vai antaako jarruvalojen palaa suoralla kaksikymmpisellä ennen Nurmon Prismaa. Ehtii jauhamaan monta paskaa siinä välissä.

Ilmoitusluontoinen asia on yli kaksi viikkoa myöhässä. Hmm.

-Suuse-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.