IRC-Galleria

pvvkoKeskiviikko 17.06.2009 14:35

Eilen meni yhdeksään. Tänä aamuna puoli kahdeksan maissa Nurmon vesitornin kohdalla kolme poliisiyksikköä seisoi keskellä tietä pilliketju vyöstä roikkuen. Kaikki saa puhaltaa ja kaikkien pitää puhaltaa. Minä mietin, mitä ne siinä keskiviikkoaamuna seisovat.

Päivystysviikko. Lauantaina juhannustanssit tottakai. Aina mä en jaksa käsittää, miksi paikallislehden on aina oltava päällään joka paikassa, missä vähänkin jotakin tapahtuu. Vai johtuuko se vain päivystysviikosta vai kenties siitä, että on kyseessä juhannustanssit, ja eilen illalla meni oikeasti yhdeksään. Sekin seminaari oli juurittu ennakkoon jo päivä aiemmin, mutta jotakin siellä muka oli lisää, vaikka en minä tiedä kostuinko minä jutun kannalta siellä yhtään enää enempää. Tänä aamuna paistaa aurinko, ja meidän työpaikan sääennustaja sanoi aamukahvilla, että juhannus taitaa olla lopulta aurinkoa kuitenkin. Sisällä tosin palelee. Syytä siihen mä en ole vielä keksinyt.

Kohta menen syömään. Tämän päivän jälkeen vielä huominen, ja sitten saa toivottavasti rauhoittua perjantaiksi juhannuksen viettoon. Voi kun ei tarvitsisi mennä sinne lauantain tansseihin.

-suuse-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.