IRC-Galleria

Time goes by / so slowly -by MadonnaPerjantai 19.10.2007 18:34

Kun tupakka-askista polttaa kolme tupakkaa, sinne mahtuu yksi tavallinen sytkä. Ei mikään goltti, vaan yksi tavallinen sievä kädessä pysyvä sormiin sopiva sytkä. (Why do I think of this?)

Iltapäivä. Tunti sitten joku tahtoi kääntää kellonviisarit minuuttia vaille neljään. Koko viikko on ollut viime viikosta toipumista. Ja viime viikko oli toipumista sitä edellisestä viikosta. Ja sitä edellinen viikko oli valmistautumista viime viikkoon. Ei pysty. Ei jaksa. Ei yksinkertaisesti huvita olla töissä, mutta aika kuluisi paremmin, jos minä edes yrittäisin saada aikaiseksi jotakin. Työkaveri oli löytänyt näppäimistön alta sellaisen pienen salaisen taikanapin, jota painamalla juttu kirjoittautuu itsekseen. Minä sanoin, että minä tahdon sellaisen napin myös.

Tänään minä tajusin, että minä tarvitsen lämpöiset lapaset tai kahden viikon rantaloman jonnekin tarpeeksi kauas kylmästä tuulesta ja aamuyöllä jäätyneistä autonikkunoista, joita joutuu kädet kohmeessa krapaamaan. Uloshengitys näkyy jo. Minä näen painajaisia paleltuneista varpaista ja keksin uuden kirosanan. Mulkaisen sinisille sandaaleille kenkäkaapissa, sillä ne odottavat uutta kesää eivätkä tajua, että kesä ei tule ennen talvea, ja talvi...noh, siinäs näette, että joskus jopa sandaalit tahtovat siirtää kellonviisareita eteenpäin.

Talvessa on yksi hyvä puoli. Talvella pääsee lautailemaan :P

-Suuse-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.