IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Terveisiä KaribialtaTiistai 17.03.2009 16:49

Terveisiä Karibianmereltä. Kello on 7:50, lämpötila 26 astetta ja laiva saapui juuri Caymansaarille. Tähän asti on Miamista lähdön jälkeen matkattu merellä, eli tämä on nyt ensimmäinen pysähdys. Tähän mennessä aika on mennyt lähinnä chillatessa ja uuteen aikavyöhykkeeseen totuttautuessa. Laiva on aikalailla täynnä, ja keskikannen uima-altaiden auringonottopaikoille pääsystä ei ole tarvinnut paljoa haaveilla. Onneksi molemmissa hyteissä on parvekkeet, niin pystyy viettämään aikaa ulkoilmassa vähän rauhallisemmissakin merkeissä.

Meri on tosi tyyni, aaltoja ei käytännössä juurikaan ole. Matkanteko on siis vähän toista kuin Välimerenristeilyllä oli (siellä aallot oli parhaimmillaan jotain 5-7 metrisiä, täällä Captain's Log näyttää että "0 m")

Eilen grillattiin anoppiehdokkaan kanssa nahkaa varovasti eikä poltettu itseämme, joten tänään uusiksi vähän pidemmin. Tuo 12-14 kieppeillä pyörivä UV-indeksi on vaan meikäläiselle niin uutta, ettei uskaltanut koko päiväksi heittäytyä auringon armoille, kun ei tiedä miten oma iho reagoi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.