IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvää aprillipäivää! :)Perjantai 01.04.2011 13:10

Viimeaikaisen uutisoinnin johdosta sekä EU-lainsäädännön tiukentumisen takia olemme päätyneet tekemään tiettyjä tiukennuksia kuvasääntöihimme. Alla olevat säännöt tulevat käyttöön heti ja jatkaaksesi IRC-Gallerian käyttöä sinun on hyväksyttävä ne. Kuvasääntöjen rikkomisesta seuraa ankara rangaistus, ja pahimmassa tapauksessa käyttäjätunnuksen poistaminen.

Tästälähin IRC-Galleriassa on siis kiellettyä:


Banaanit saattavat tuoda jollekin mieleen maskuliinisen objektin väärinkäytön, joten banaanien syömisen esittäminen kuvissa on ehdottoman kiellettyä. Banaanien esittäminen lautasella sen sijaan on oikea ja sallittu tapa.


Kahden tytön ja yhden kupin esittäminen johtaa välittömään tunnuksen sulkemiseen. Omilla kupeilla varustetut tytöt ovat sallittuja.


Kaksi melonia - riippumatta melonin lajikkeesta - muistuttaa liikaa feminiinisiä objekteja ja näin vaurioittavat nuorempien ajatusmaailmaa ylenpalttisesti. Tämänlainen toiminta saa aikaan melonien lukumäärän verran jäähypäiviä. Yhden melonin esittäminen sen sijaan on sallittua.


Kiwi-hedelmiä ei saa esittää kokonaisina. Ennen kuvaamista kiwi-hedelmät on puolitettava. Mikäli kokonaisia kiwi-hedelmiä kuvissa esiintyy, annetaan näistä asianmukainen rangaistus jäähyn muodossa.


Elektroniset laitteet, jotka eivät ole kytkettyjä, saattavat saada vääriä mielikuvia aikaan. Näiden kuvaaminen IRC-Galleriaan on ehdottomasti kiellettyä! Mikäli näistä kuvista jää kiinni, annetaan välitön jäähy ja pahimmassa tapauksessa koko tunnus poistetaan IRC-Galleriasta. Kytkettyjen laitteiden esittäminen on sallittua!


Huumemyönteiset kuvat ja lausahdukset ovat kiellettyjä. Sanojen "ES" ja "PÄRISEE" käyttö on palvelussa kiellettyä, koska Euroshopper Energy Drink tuotteen ikäraja on 15 vuotta ja näiden ihannointi antaa alaikäisille väärän kuvan. Mikäli tälläistä käytöstä tavataan IRC-Galleriassa, poistetaan tekstit sekä niiden käyttäjät pärisevät itsensä jäähylle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.