IRC-Galleria

varzu

varzu

Syksy. <3

Selaa blogimerkintöjä

hmmjaa.Tiistai 23.08.2005 01:07

Kesä alkaa olla lopuillaan. Enää viikko tai pari, ja koulu alkaa taas. Vähän stressaa, että muistanko vaihtovuoden jälkeen enää miten omassa koulussa hommat toimiikaan :) siitä on kuitenkin melkein puolitoista vuotta, kun olen viimeksi ollut kotikoulun penkillä. No okei, vuosi ja kolme kuukautta, mutta silti. No, eiköhän se ihan hyvin mene.

Opinnäytetyötäkin pitäisi alkaa suunnitella. Aihetta olen jo miettinyt kovasti, mutta mitään sellaista hyvin iskevää en ole vielä keksinyt. Ja vaihtovuoden todistus pitäisi käydä muuttamassa opintoviikoiksi. Toivottavasti kaikki menee sen suhteen hyvin. On ollut puhetta että saan täydet hyvitykset, mutta saa nähdä kuinka se menee käytännössä.

Hassua, jotenkin on paljon kivampaa kirjoittaa tänne kuin livejournaliin. Siellä on aina kova ramppikuume sen suhteen mitä kirjoittaa, vaikkei se näykään kuin muutamalle kaverille, mutta tämä on jotenkin kotoisampi. Voisi vaikka ottaa tavaksi kirjoitella tänne useamminkin.

Väsyttää aika paljon. Viime viikko oli tosi uuvuttava. Tälläkin viikolla on paljon hommia, on vielä niin monta projektia, jotka pitää saattaa loppuun ennen kuin kesätyöt loppuu. Niin, kesätöistäkin pitäisi pyytää työtodistus, ja käydä muuttamassa sekin opintoviikoiksi. Sitten ei puutukaan enää montaa ovaria. Tai pisteinähän ne kai lasketaan nykyään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.