IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

1. Avaa Winamp/iTunes/Windows Media Player/...
2. Laita random päälle.
3. Kirjoita 15 ensimmäistä randomilla tullutta, vaikka ne olisivat kuinka noloja.
4. Kirjoita lyhyesti joitakin muistoja/ajatuksia jokaisen biisin alle.

1. Matchbook Romance- Fiction
- Joskus vuos sitte kuuntelin tätä paljonki. On nii ihanan angstinen. Muistan eräänä kauniina kesäpäivänä kuunnelleeni tätä ko kävin juoksemassa ja ja. Eipä tästä muuta voi sanoa.

2. Hoobastank- Crawling in the dark
- Tais olla toinen biisi jonka Hoobastankilta kuulin sillo kauan sit ja olin aivan in lööv tähä biisiin. (Ja bändiinki vähäse :D) Ja jotenki ko tätä kuuntelee ni nousee hämärä kuva yläasteen ATK-tunnilta, ko kuunneltii Jarin kanssa tätä, vaikka ois pitäny jotain exel taulukoita tehä.

3. Besement Jaxxx ft. Siouxsie Sioux- Cish Cash
- Jarkko tästä tulee mieleen. Ei sillee mitää hetkeä tai muuta, mut Jarkko näin yleensä.

4. Cinema Bizarre- How Does It Feel
- En aluks tykänny tästä biisistä, mut pikkuhiljaa tää alko menemää. Sanat on kans iha jees, mut ei mitää erityistä tähän biisii.

5. Little Mermaid - Part Of Your World
- Lapsena rakastin tätä biisiä iha hirviästi. Paitsi et soli suomeks laulettu. Mut kyl tää englanniksikki menee. Oon kuunnellu tätä aikalailla sillo ko oon yrittäny nukahtaa, ko tää on nii ihanan rauhallinen.

6. High School Musical 2 Cast- All For One
- Joo moi :'D Kai tää on iha tarttuva, emmietiiä. :D Hyvänmielen biisi, vaikka ei kauheasti just tätä oo tullu kuunneltua...

7. L'Arc~en~Ciel- New World
-Luokkaretki. Ehottomasti. Ostin tän Larksun levyn sillo Helsingistä ja sitä sit tuli kuunneltua siellä. Varsinki se meä hotellihuone tulee tästä biisistä mieleen.

8. The Offspring- Pretty Fly (For A White Guy)
- Se ko tää tuli iha uutena ja tykkäsin tästä musiikkivideosta ja biisistä aika paljon :D Sillo. Millon se nyt olikaa. Kauan siitä taitaa olla.

9. Soilwork-Distance
- Juhannus 2007 Kaisan tädin kämppä. Antti lähetti mulle puhelimeen tän biisin, ko tykkäsin heti ko kuulin. Oli kyl kiva ilta ja tätäki tuli soitettua jonku verran. :)

10. 3 Doors Down-Kryptonite
- Hiihtolomalla joskus öö. 200...5 vai 6? ni kuitenki, oltii mökillä ja Antti, Aleksi, Matsu ja Vili oli siellä ja Matsu oli sit polttanu levyn jossa oli aika laaja valikoima biisejä ja tää oli siel kans. Sain sit itelle sen levyn sillo ko oltii lähösä :) Ja tulee mieleen kans se ko pelattii sirkusta ja voitettii Aleksin kans kaikki iha kymmenen-nolla. 8D

11. Billy Idol- Rebell Yell
- ent. PerPon pelit. Tää soi siellä melkein jokaisessa pelissä. :D

12. Five- Everyday
- Outi-Marja teki mulle joskus kasetin, missä oli näitä Fiven biisejä. Muutenki se aika tästä lähinnä tulee mieleen, ko oltii tiiviisti kokoajan tekemisissä toisten kanssa ja meillä oli ne omat jutut. :)


13. Billy Talent- Fallen Leaves
- Oltii pelireissulta tulossa ko tää tuli radiosta ja sanoin Sannalle ja Jutalle, että tää on aiva loistava biisi. Ne vaa sit tokas jotain, et sinusta kaikki laulut on iha loistavia, ja et laulajalla oli ärsyttävä ääni tms. :D

14. The Crash-Thorn In My Side
- tätä tulee kuunneltua yleensä aika haikealla mielellä...

15. Lostprophets- Make a Move
-Kuulin YleX:ltä tän joskus joulun aikaa pari vuotta sitte. Aina aamulla ko mulla oli radio päällä, ni ootin et tää biisi tulee, ja sit jos se tuli ni olin iha onnessani. Mut sit toisaalta, tätä on kuunneltu erittäin suuressa turhautumisessa ja sentyyppisissä mielentiloissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.