IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Motivaatio hukassaTiistai 02.12.2008 22:22

Ompa kyllä ärsyttävä olo. Ei mua sinäänsä ärsytä nii paljoa, mut on sellane väsyny ja vähä turhautunu olo. Ja varsinki väsyny, nukkunu kuustuntia viimeyönä ja sit viel kolmen tunnin päikkärit koulun jälkeen. Muistan jotain et mulle soitettii siin ko nukuin, muistutus et polttasin yhen levyn, ja ko vastasin myöntävästi kysymykseen et nukunko, ni taisin saada takasin et "ääliö" tai jotain muuta yhtä mairittelevaa. Kivat. Muutenki ollu ihan seis koko päivän, nyt päätin et käyn saunassa, teen matikanläksyt ja meen nukkuun. Josko sit huomen jaksais paremmin.

Tiputin sen hissan 8-kurssinki pois. Pääsin _vihdoinkin_ opolle asian kans, mut olin jotenki pettyny. Ois luullu et se ois kyselly enemmän et miks mie tahon lopettaa sen kurssin ja yrittäny kysyä et onkoha se nyt järkevää ko kirjotatki hissan. Siitäkää ei kysyny et tuleeko mulla kurssit täyteen jos tiputan sen pois. Vaik kyl ne tuleeki (jtn 84 kurssia) , mut silti. Pettymys.

Tuo koulussakäynti on nyt muutenki ollu vähä astetta tahmasempaa ko koskaan. Vaikka mulla onki vaa neljä koodia ja joulun jälkeen ei enää oo sitä psykan kertaustakaa, eli iha äärettömän helppoa, ni silti ei jaksas. Mut parempi nui ko et ois 7 koodia, sit ois varmaa ko tervassa yrittäis rämpiä.

Voikukiva.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.