IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Olipas jännä ilta eilen. Tälleen tiivistetysti. Alkuilta meni sen normiketutuksen vallassa, kunnes Niko ilmotti aikeista lähteä Tivoliin ja kysy seuraksi. No tottaha mie sit mietin, että perjantaina kuitenkaa ei kukaan oo lähössä minnekkään, ni sama juoda viimiset rahat tänään. Jules tuli sitte hakemaan minua ja mentiin mutkan kautta Tivoliin jossa kaikki muut jo oliki.

Siellä sitte kumottii juomaa kurkkuun ja tutustuttiin uusiin ihmisiin mitä siinä samassa porukassa oli. Illan aikana neuvoin ja rohkaisin erästäki kysymään erästä tiettyä tyttöä tanssimaan ja hyvähän siitä sitten tuli loppujenlopuks. Mun pitäs alkaa parittajaks ko oon vaan nii hyvä siinä, todistetusti. Tytöthän meinas jo yläasteella myydä mut Venäjälle bordelliin parittajaks.

Aivan loppuillasta, pilkun jälkeen istuskelin narikan edessä olevalla pöydällä ja kuuntelin ko portsari/narikkaheppu jutteli joidenki kanssa kuntosalista, niin hyppäsin tapani mukaan keskusteluun mukaan sanomalla sopivaan väliin että; "Mieki käyn salilla!" ja oikein ilonen juopunu hymy päälle. Portsari/narikkaheppu totes vaa et joo, mie huomasin. Kysyin sitten vielä tarkentavana, että mistä. Käsivarsista kuulemma. Uh. Paitsi et salilla en oo puoleen vuoteen ees käyny. Mitä nyt mielihaluja on ollu, mut ikinä saanu aikaseks toteutettua ja eihän me enää oikeestaan joukkueen kans käydä siellä. Juurikaan.

Mutta joo. Tivolista hypitään Nikon, Jukan ja Oulan kanssa Julesin kämpille. (Muistutus itelle; Ollilla on mun ajokortti.) Loppujen lopuks käy niin, että mie ja Niko mennään nukkumaan ja pojat käveli kotiansa. Oli kylmäki. :< Tai se minun ja Nikon nukkuminen ei menny ihan miten piti, juteltiin useampi tunti erittäin henkeviä ja syvällisiä keskusteluja ja sitten Niko päättää lähteä pyöräilemään kämpillensä. Kello kuus aamulla. Hmm, aivan.

Itekki selvisin 11 ylös, ulos, linkkuun ja kotio. Nyt ollaan täällä ja oon taas siivonnu useamman tunnin. Mietin samalla kehtaisko tänää lähteä taas jonnekki. Rahaa on kyllä vain 2,5e että sillä saa narikan maksettua ja muuten joutuu oleen selväpäisenä. Hmmhmm. Eiköhän siihenki ratkasu keksitä.

Joo, koitan irtautua pikkuhiljaa näppäimistöstä, että pääsen raivaamaan lattiaa. Tarvitaan vähintään aura. Kellään ois lainaan?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.