IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 05.04.2009 03:45

Gröäh. Itku, nenä taas tukossa ja nielemisen kanssa hienoisia ongelmia... Notta joo. Mut selvittii pelireissusta. Hävittii kylläki kaikki pelit, eikä päästä siis finaaleihin, mutta no. Hyviä pelejä oli ja vielä siihenähe, että meä libero oli sairaana kotona ja piti paikata sillee et sentterit (eli mie ja Kaisa pääosin) oltiin kans takakentällä nostamassa ja pelattii siis ilman liberoa. Kyllä siinä vähä jäässä oli ko pussinpohjalle joutu nostamaan aikalailla kylmiltään ja varmaa aika jäätävää katottavaaki se varmaa oli aina välillä. :DD (Mut silti, olin kuulemma turnauksen paras pelaaja joukkueesta. Hahahhahaha.)

Matkat oli jotain nii loistavaa, kuvamateriaalia on aika hienot määrät. :D Eiköhä tässä varmaa tämän illan aikana jotaki tuu tännekki. Kait. Ja Power Cup ois sit seuraava päämäärä ja totta me tänävuonna voiteta koko homma, ko viimevuonna hävittii nippanappa pronssiottelu. Tänävuonna sit viiään, ko saatiin Sannaki takas pelaamaan. 8)

Ja nii. Matikka. Hehe, Joonas meinas syyä sen mun pistelapun ko olin saanu pisteen enemmän ko se. :D Eli 45 pistettä, eli E. Ei ois ollu ko kolmen pisteen päässä L:stä. Mutta joo, totta tuoho tyytyväinen pitää olla. :) (Mut no, sain kuulla sellastaki vähättelyä, että "eihän se oo ko lyhyttä matikkaa". Kiitokset vähättelyistä.)

Joo, on vähä tukkonen olo. Vois pikkuhiljaa painua sänkyä kohen tai jotain jotain jotain. Rupiaa pyöriin päässä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.