IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Tiistai 09.06.2009 23:17

Hajottaa nyt kyllä niin pahasti, että ei mitään jakoa. Oon erittäin väsyny, kiitos töiden, eikä mulla tekis mieli tehä yhtään mitään muuta ko maata tossa levitettävällä sohvalla ja kattoa L-koodia.

Muttaku ei. Just kävin palaverissa, jossa käsiteltii meän tulevat kesäharkat ja näin väsyneenä se kuulosti aika... väsyttävältä. Viidesti viikossa reenit, joista kaks on fysiikkaa, kaks lajia ja yks niiden sekotus. Kuulostaa sillee tosi kivalta, muttakun väsyttää ni sillon ei kuulosta mikään kivalta. Ei sit niin millään. Ja ärsytti hirveästi ko joku oli parkkeerannu autonsa ihan päin vittua, just niin et mun oli melkein mahoton lähteä fiksusti pihasta. Lisäks voin tosiaan sanoa, että hei hei sosiaalinen elämä työn ulkopuolella, reenejä on parhaimmillaan kolme tuntia päivässä.

Töissä on ihan jees olla, Kirsin ja Visan kanssa juttua riittää ja saa nauraa välillä ittensä iha kipiäksi. Ajoin tänää sitä isoa autoaki. :D Ekaks ko lähti pihasta, ni kyllä se aika kengurumeininkiä oli, mutta kyl se siitä muuttu sit vähä sujuvammaks. Paitsi et kaupungissa ko ajo, ni kuulu vähän väliä et "aja keskempänä, varo peilejä" tai muuta mukavaa. Minjaki osotti luottamusta muhun lupaamalla viedä mut jonnekkin, jos selviän tän 5vk kunnialla sen auton kanssa. Jännäks menee.

Poweri meni hyvin, oltiin kylläki 19., mutta siiiilleeeen. Pelattiin ilman liberoa ja pääsin mieki leikkiin pussinpohjaa ja olosuhteet huomioon ottaen se meni ihan hyvin. Sääolosuhteet oliki iha jostain...jostain. Oli kylmä, sato vettä ja rakeita niin että naama oli ihan lommoilla. Tyttöjen kans oli kuitenki kivaa siellä ja innolla ootan taas ens vuojen poweria. :)

Notta joo. Tahtosin mennä makaamaan pihalle ja nauttimaan auringosta, muttakun tuulee ja on vähän kylmä. Täällä on lämmin ja L-koodia. Ei oo vaikia valinta. Eli joo, en taho sanoa muuta ku et ärsyttää ja väsyttää ihan kamalasti, oon tosi nuutunu varmaa koko viikon muutenki. So long social life.

JA ELILLE TOSI PALJON ONNEA VIELÄ NÄIN JÄLKIKÄTEENKI! <3 (Lähetä mulle se osote tässä joskus, jos muistaisit? ;>)

EDIT//: Ja vielä lisäks tahtoisin kertoa, että nämä ei ole ainoat asiat mitkä tänään ärsyttää. Kaikki ärsyttää erittäin pahasti ja kaikki on huonosti. Löysin sen kadonneen juomapullon, mutta kuitenki kaikki on iha kamalaa, ei jaksata. Eikä kinosta mikään. Argh.

Nyt lopetan vuodatukseni tänne ah, niin ihanaan galtsupäivikseen ja ja... silleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.