IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 27.06.2009 15:46

Nooooni. Että näin taas. Oli hieno ilta eilen viettää sairaalassa. Sitä ennen oli tosi kivaa rannalla, siihen asti kun olin työntämässä Joonaa veteen kostoksi siitä, että se oli raahannu mut vaatteet päällä veteen. Pohjassa sit oli iso lasinsiru johon raapasin jalkapohjani aika pahasti. Rannalta minut vietiin tk:hon ja siellä sit oltiinki yli 3h. Päkiään laitettiin 7-10 tikkiä (kysyin myöhemmin, ni hoitaja ei enää muistanu), sain kepit ja sanottiin että en saa laittaa painoa ollenkaa sille jalalle ja lisäksi kipsikengän. Et joo-o... Tais mun kultavaskooli olla nyt sitte tässä. :< Ja sain sairaslomaa töistäki viikon!

Mut joo, nyt meä perheestä 50% kulkee kepeillä, ko isälläki on toi kipsi. :--D Aiheuttaa suurta huvitusta yleisesti, olen huomannu. Ei sillä, naurattaa itelläki. :D Mut noi kepit on oikeesti perseestä, liikkuminen on vaikeaa ja äh.

Mutta ää, olin nii onnellinen että mulla oli ystäviä siellä mukana jotka anto ensiapua ja kuskas tk:hon ja takasin. :) Anni, Minja ja Merja oli mukana ja ne oli ollu ihania ja oli ostanu mulle jäätelöä ja muumilimukkaa ja sain ne ko pääsin pois sieltä. Hihi, kiitti. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.