IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Last Hallucination.Tiistai 20.10.2009 01:35

Jooo. Tääki päivä menny taas siinä et oon pakoillu mun vastuita ja kaikkia aiheita jotka vois vähänki ahistaa. Kuten kuvisdiplomityön tekemistä tai kotitöitä (jne). Olen sensijaan käyttänyt aikaa Tuho-osaston kattomiseen ja sen varmistamiseen, että mun ei oikeesti tarvi ajatella mitään. Suhteellisen hyvin on menny.

Lauantaina olin kattomassa tyttöjen pelejä. (Lentopalloa, A-sarja.) Jotenki tuli ihan hirveän kamala ikävä ja kadutti todella paljon että lopetin pelaamisen. Kuitenkin sitte alko miettiin niitä syitä miksi lopetti ja totesin että parempi näin. Ja vielä ko viimevuojen joukkue oli paras missä ikinä oon ollu ja ainahan hyvään on hyvä lopettaa. :) Sitäpaitsi vaan neljä jatko tossa joukkueessa jossa mieki luultavasti oisin ollu jos oisin tahtonu jatkaa, ni ei se ois ollu sama.

Mutta illalla oli tosi kivaa Sannan synttäreillä! Laulettiin Singstaria, juteltiin ihmisten kanssa, juotiin boolia ja erinäisiä shotteja... :D Sieltä sitte baariin, joka sattui taas olemaan täynnä norjalaisia sotilaita, joiden kanssa oli itseasia mukava jutella! (ja yks oli tosi herrasmies ja pihalla ko oltiin ni tarjos huppariaan ko mulla oli kylmä. Ja tarjos juotavaa!) Jossainvaiheessa iltaa taisin istua yhen naissotilaan kanssa baaritiskillä, joka on rajaamassa tanssilattiaa, ja laulettiin Bon Jovia niin kauan et meät käskettiin alas siitä istumasta.

Jotenki se meni taas siihen että olin jo ennen kolmea yksin siellä, koska kaikilla oli lähteny kyyti tai väsyttäny tai mitä ikinä. Istuin sohvalla ja mietin että mitä ihmettä sitä tekis. Sitte viereen kuitenki istu yks sillee semituttu, kumpiki tiietään toisemme ulkonäöltä ja oltu joskus samassa tarhassa/koulussa, kuitenkaa koskaa ei olla juteltu toisille mutta nyt sit ruvettiin jutteleen jotain. Ja nii en tiiä, juttelin tuon illan aikana taas varmaan kymmenelle uudelle ihmiselle, jonka nimiä en enää kuitenkaa edes muista, valitettavasti. Että ihan normi lauantai-ilta.

Mutta ko lähin kävelemään sitte n. 10 yli kolme Minjalle ja olin just sillalla matkalla, muistin että mulla on tyhjä röökiaski laukussa. Ja tietenki puolitäysi sen lisäksi. Fiksuna sitten humalapäissään ajattelin et nakkaan sen tyhjän sillalta alas ja heitinki ekan käsiin sattuvan askin alas. Ei ois pitäny. Se oli se puolitäys. Harmitti aika pirusti sitte seuraavana päivänä. Sillähetkellä se vaan lähinnä nauratti ja päädyin puolen sillan matkalta piirtämään kaiteeseen sydämiä, ko olin nii onnellinen että pääsen murun viereen nukkumaan.♥

Hassu viikonloppu, tälläsiä lisää! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.