IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Kaikki hyvin kunnes arki tuulahtaa.Keskiviikko 27.01.2010 00:31

Siitä on jo hetki ko oon kirjottanu mitään. Muahahaa, tämä siis luultavasti tarkottaa että minulla on ELÄMÄ! Tai sitte vaa, että en oo tehny mitää mainittemisen arvosta. :D No enihau.

Ja mulle eräs rakas ystävä sano luettuaan näitä mun juttuja täällä, että saa kuvan että mulla menee päin helvettiä (tms). Mutta ei se nii oo, negatiivisimmista asioista vaan löytyy enemmän kirjotettavaa. Eikä kukaa jaksas lukea varmaankaa sitä että hehkuttaisin kuinka ihanaa elämä, parisuhde ja muut on. Et nii. Mut joo. Päivän aiheeseen.

Työkkäri. Huoh. Toivon että tän jälkeen en enää IKINÄ oo tekemisissä koko paikan kanssa. Mun pitäs osallistua yhelle kurssille, joka luultavasti on yhtä tyhjän kanssa. Lisäks pitäs hankkia se mun työharjottelupaikka (mut se on ihan musta itestä kii se sen hankkiminen, ei sillä) ja sit käydä paperisotaa vähä sinne sun tänne. Jotenki oon vaa tosi turhautunu. Lisäks ko täytin sen hakemuksen sinne kurssille, ni se pitää vielä käydä vahvistamassa työkkärissä! Äh. Ei inspaa.

Mutta joo, mie saan kohta vihdoinki sen kameran 8D Tai siis, sehä on lakkiaislahja, mutta en oo vielä valinnu minkä tahon. Nyt vähä arvon Canon EOS 500D:n ja Sonyn Alfa 280:n kanssa. Et jännä nähä. Mut ah, en malta oottaa. :3

Testailin taas vaihteeksi Juleen(hyvää synttäriä!) Canonia ja totesin että se on hyvä ja malli on loistava. :D Mut et sit ko ite joutuu sinne kameran väärälle puolelle, ni tulos ei olekka kovin mairittelevaa. Ois kiva osata olla kameran kummallaki puolella, mutta aina ei voi saada kaikkea. :D Et oon sit parempi siellä sen takana.

Mut joo. Eipä tässä. :3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.