IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 01.10.2007 14:52

Häähhähääääää koeviikko on OHI.

Taas hetkeksi. Mutta huiettä väsytti aamulla. =.= Lopetin hissankokeeseen lukemisen kymmenen aikaan (jes, aikataulu piti) ja mietin et vois ruveta nukkumaan. No. Hoksasin sitte Potterin Harryn siinä yöpöydällä ja päätin että, että voisin lukea vähämatkaa taas eteenpäi. Oli jotain öö... 150 sivua jäljellä. No, tuli sit luettua koko kirja loppuun ja mentyä nukkumaan tasan kello 2.reikäleipä. Ja aamulla ei meinannu päästä ylös sängystä. Ylläripylläri. Mutta kävin sitte ostamassa energiajuomaa ennen koetta, ja sen voimalla sitte jaksettii.

Tai jaksettii ja jaksettii. Aivot lopetti totaalisesti toimintansa sen kysymyksen kohalla missä kysyttiin suurvaltasotien vaikutuksesta Suomeen. Onneksi se oli viiminen kysymys, mutta silti. Vastauksen mukaan suomalaiset joutu maksaan hillittömästi veroja ja niitä ärsytti ko ne joutu menemään armeijaan. Kek. >D

Ja nyt on sit kerääntyny rästiin erilaisia kirjotus/piirrustushommia ko kieltäydyin tekemästä mitään koeviikolla. Oujeah. Mutta ei mulla vieläkää oo tarpeeks aikaa. .___.

Mutta trivialpursuit vuosimallia -85 on jotain niin loistavaa. >D Jaala, Al Pacino ja Oliver Twist on aina kovin päteviä vastauksia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.