IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 27.10.2007 23:30

Näin taas tässä iha vasta kummaa unta. Taas vaihteeksi.
Kerron sen ihan teän kiusaksi.

Muistan että oli tiistai ko olin päättäny lintsata ilmasutaidon tunnin ja mulla oli kiire reeneihin. (Alkovat muka viideltä) Ja oli ruokatunti. Se koulu oli hassu sekotus Oukkua ja Korkalovaaran ya:ta. Tai siis ruokatunti oli loppumassa ja mie hengasin Marrun ja Millan kanssa. Mulla oli armoton vitutus päällä ja päätin lintsata äikäntunnin joka mulla ois ollu seuraavaksi. Mulla ärsytti iha hirveesti kaikki ja valitin siitä sit Marrulle ja Millalle. Päätin sit lähteä käymää atk-luokassa (joka oli niinko kirjasto jossa oli yks kone :D) kattoon sähköpostin, istuin sit siihe koneelle ja hoksasin että Emmi istu siinä viereisessä pöydässä. Sillä oli jotai papereita eessä ja katoin niitä ja ne oli jotain piirrustuksia, ja kuulin että ne ois menossa johonki näyttelyyn. Muistan aatelleeni että ei nuo nyt nii hienoja oo. (>D) Sit lähen siitä takasin M ja M: n luo. Pääsin sinne ni tajusin jättäneeni sähköpostin auki ja menin sit takasin sinne koneelle. Suljin sen sit siinä ja olin lähtemässä ni Emmi sit tuli juttelee mulle ja juteltii jonki aikaa ja tultii toimeen (taas.) tosi hyvin.

Yhtäkkiä se tilanne muuttu nii et olin Vaaranlammen (sielä vanhala) koululla, siinä keskivaiheilla ja siinä oli mie, muutama muu tyyppi ja Laura. Me sit juteltii jostain siinä, ja jotain. Sit aloin halaileen (jep, myös unissani) Lauraa ja tämä kysy, että haluanko kuulla musiikkia mitä sille määrättiin niinko terapiaksi mielialavaihteluihin. Yhtäkkiä oltiinki sit jossain luokassa sisällä ja Laura näytti kannettavasta dvd-soittimesta sitä biisiä mikä soi. No siinä oli se jippo, että kuunneltii kummatki yhellä kuulokkeella sitä biisiä, joka oli @Junkmailia, mutta sen DVD-soittimen ruudulta näky ne sanat siihe, jotka siis oli erit. Ja sit ne loput biisit oli jotain jrokkia. :D Yhtäkkiä käveltii jossai kujalla ja kuunneltii vieläki sitä musiikkia. Laura vaan oli muuttunu Taruksi. :D Juteltii siinä Tarun kanssa jotain ko käveltii ja kohta Emmi tulee sieltä meä eestä, että voisko se jo lähteä kotia. Ko mie olin vissii pyytäny sitä paimentamaan jotain. (näin muistasin asian :D) En sit enempää muista, muutaku että koko ajan oli hirveä kiire harkkoihi jotka alko viideltä, ja kello oli varttia vaille.



Et jep. Nään taas jotain iha ihme kummallisia unia. Mutta eihän se väärinkää oo. Ootan vaa sitä kertaa että heräisin taas siihe et nauran. Oon kerran siihen heränny. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.