IRC-Galleria

Annie___`

Annie___`

hämmentynyt

VarattuaelämääKeskiviikko 31.05.2006 02:31

Aika noloa sinänsä tunnustaa (ottaen huomioon edellisen päiväkirja merkintäni) mut siis kuiteski katselin tos äsken sinkkuelämää. Tajusin niitä naikkosia seuratessa et ne kaikki edustaa jotaki osaa minusta - joitaki osia naisissa yleensä. Voisi ajatella että jokainen nainen koostuu näistä neljästä sinkkuelämää ohjelman päätähdistä, mutta eri suhteissa. Jotku on 90 % samatha-tyyppejä ja viiminen 10 % jakaantuu sit 3 muuhun osaan. Toiset on taas enemmän sellasia charlotta tyyppejä jne...Koostuimmepa sitten millaisista tahansa prosenttiosuuksista - olemme kaikki naisia ja sekös vasta naurattaa 100 metrin maratoonaria.

Raaka fakta on se että suurin osa maapallon miesväestöstä(joiden mielipiteille annamme yleisesti turhan paljon arvostusta, mutta tässä asiassa miehet ovat oikeilla jäljillä) pitää meitä naisia kauneimpina olentoina maailmassa - miksi emme siis itse pitäisi?

Ottakaas neidit itseänne niskasta kiinni ja katsokaa peiliin - hymyilkää carrielle, charlotalle, samathalle ja mirandalle (kuka nyt sieltä sattuukin sillä hetkellä takaisin kurkkaamaan) ja lähtekää uuteen päivään maailman kauneimpana olentona.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.