IRC-Galleria

Annie___`

Annie___`

hämmentynyt
[Nyljetty Hollantilainen, Jossain vitun kaukana, Joskus vitun myöhään illasta]

Läski-Lorenzo tuo koko seurueensa kaupungin pahamaineisimpaan kapakkaan Nyljettyyn Hollantilaiseen, jossa Haba-Fernando, joka on juuri palannut keikalta, on kätyriensä sekä naisensa kanssa viettämässä iltaa.

Kun Läski-Lorenzo astuu mafiajenginsä kanssa sisään, koko kapakka hiljenee.

Musiikki pysähtyy.

Mafiosojen katseet kohtaavat.

On täydellinen hiljaisuus.

Kapakassa olevat ihmiset voivat kuulla kuinka Läski-Lorenzon ranta-rolex kilahtaa hänen pyöritellessään ranteitaan uhkaavasti.

Haba-Fernando nousee ärtyneenä ylös niin, että hänen ranteenpaksuinen kaulaketjunsa osuu kapakan pöytään aiheuttaen lisää ääntä.

Tilanne on hankala: Läski-Lorenzolla on kotikenttäetu, mutta Haba-Fernandolla on nainen, jota myös Läski-Lorenzo himoitsee.

Kumpikaan mafiosoista ei tee aloitetta.

Vielä.


Ilma on kuitenkin niin jännittynyt, että siitä voisi leikata saksilla palasia.

Haba-Fernando istuu alas murahtaen ja hänen kätyrinsä Gianluca sekä Manuele nousevat ylös salamannopeudella ja menevät tilaamaan lisää viskiä.

Baarimikon nostaessa viskilaseja baaritiskille Läski-Lorenzon pano, Juliette, pudottaa kuin ohimennen pienen lapun yhteen viskilaseista.

Lasi viedään Haba-Fernandolle ja tämä lukee viestin hiljaisesti: "Tavataan Nyljetyn Hollantilaisen takana kello 2.30 - Panoksena Olivia"

Haba-Fernando on tietenkin valmis kaksintaistoon, mutta onneksi hänen naisensa, kaunis neiti Olivia saa hänen päänsä kääntymään upealla viehätysvoimallaan.

Niinpä Läski-Lorenzo palellutti itsensä odottaessaan Haba-Fernandoa Nyljetyn Hollantilaisen takana sijaitsevissa roskiksissa, josta hänen oli tarkoitus hypätä Haba-Fernandon kimppuun ja näin yllättää hänet.

Tästä tarinasta juontaakin annanaikainen sanonta:
"Mies on mafian pää, mutta mafioson nainen on kaula, joka saa pään kääntymään"

- the end-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.