IRC-Galleria

Annie___`

Annie___`

hämmentynyt

ylpeydenaiheetPerjantai 26.01.2007 00:04

Olen kauhean ylpeä Outista, koska se on mitä luultavimmin oma itsensä siellä missä se nykyään saapastelee enimmäkseen (ainaki mitä voidaan päätellä päiväkirjamerkinnöistä).

Sit oon ylpeä Nikosta kun se jaksaa minua ja minun tyhmiä juttuja kaikki matikantunnit + välitunnit ja muu aika viel päälle.

Ylpeä olen myös Tanesta joka uskaltautui tänään rajan taakse kännään, vaikka siellä väijyvätkin kaiken maailman hullut ruotsalaismiehet.

Ylpeydenaihetta tuottavat myös MC, jotka jaksavat toisiaan päivästä päivään, viikosta viikkoon, kuukaudesta kuukauteen (kenties vuodesta vuoteen) ja joskus ne myöskin muistaa minun olemassaolon.

Tietysti olen ylpeä myös Lapatsin sisarista, jotka jaksavat toisiaan käytännössä 24/7 yhteisten harrastusten, koulun sekä kodin vuoksi.

Lisbe alias rakas Liisani on kans tuottanut minulle ylpeydentunteen kun on panostanut penkkariasuunsa tosi kovasti ja on ollu reipas myös koulussa.

Joka päivä tulen yhä ylpeämmäksi ihanista työkavereitasi (pahoitteluni kaikille, mut voin hyvällä omallatunnolla todeta ettei kellään ikinä tule olemaan niin huippuja työkavereita ku mulla)

- - - - - -

"Joka kerta kun lapsesi sanovat sinulle vastaan ja kävelet eri suuntaan kuin sinä, ole ylpeä heistä - se osoittaa, että he pärjäävät ilman sinua ja kohta sinua ei enää tarvita"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.