IRC-Galleria

CiccaX

CiccaX

Kikka,Kiisi, Kiisu
Jostain syystä soi tuo biisi päässä.
Tänään kävästii mamin kans pyörähtää kylillä, vaa eihä sielä mikkää tahtonu olla auki.
Sitte kummit käväs myöhäsillä synkkärikahaveilla.

Näin se menee..Torstai 27.12.2007 02:02

Pitihän sitä ehtiä tänne Ykan kotiinki tuolta maailmalta.
Kävästiin tiistaina Kemppilässä molemmilla täteillä ja Tn kotona myös. Toinen tätsy järkkäs syömisbileet ja toinen karaokebaari-illan :D. Huh huh..meinaa olla vieläki puhti poies.

AattoMaanantai 24.12.2007 15:27

Eilen eksyttiin tänne Oolaasiin. Tänään kävi setä + serkkupojjaat piipahtamasa. Porukat sai joululahja töllönki :P Tarkotus ois vielä kummitätillä käyä mutka.
Aukastiin lahjatki. Paljon tuli käytännön tavarata ja tarpeeseenhan ne tuleepi. Porukoilta sain Nirvana-kirjan ja vinuskapullon.

Äippä ja T tuntuu leikkivän uuella telkkarilla :D

Siivouksen alottelua..Perjantai 21.12.2007 01:17

Porukat käväs vaihteestaan. Käytii mamin kans talsiin tuola.
Alottelin siivoustaki tai no ukko alotteli, laitto tieskan osat laatikoihin ja pistettiin ne "sievästi" kaapin päälle oottaan parempaa tulevaisuutta. Huomena töitten jälkee pitäs tehä sellane siivousurakka. Matot roudata kartanolle ja laitella muutama joulukoriste, ehkä se pikkunen kuusiki löytäs taas paikkasa.

JkyläLauantai 15.12.2007 23:48

Aamusella tuli herättyä joskus puol 8 maissa. Porukat tuli vähä ennen puolta 9. Tuon jälkeen lähettiin ajeleen kohti Jyväskylää.
Kävästiin Pihtiputaalla tutkaileen kauppojen tarjonta ja Viitasaarella äpöstämässä. Jotain joululahjoja tarttu matkaan.
Sitte päästiinki Jkylään. Tiedossa oli kakkua ja muuta namia :P Näkkiin serkkupoikaaki pitkästä aikaa. Liekö viimeksi nähny sitä isäsä hautajaisissa. No kuitenki..hauska oli nähä sitäki.

HuhhuijjakkaaKeskiviikko 12.12.2007 18:48

Olipas tänää kiiruspäivä.
Aamu alko jonku tekemällä jäynällä..ja kolme puhelua karkas taivahan tuulii.
Sitte päivystelin puhelinta, ku muut läks jouluaterioimaan. Saiki olla vastaamasa kokoajan.. *puuh*

Lankaa...Sunnuntai 09.12.2007 22:23

Porukat käväs kyläilemässä. Käytii sakilla kärkkäisellä ja ostettii porukoitten kummilapsille joululahjat. Sitte mami toi meikälle puikot ja lankaa. Alotin kutomaan kaulahuivia (ironisesti äipälle joululahjaksi) aattelin, että vois myssykänki kutasta. Oispa sitte parit. Kaulahuivista puuttuupi puolet.

Kauheeta kännäilyäLauantai 08.12.2007 05:41

Jeps joo...mentii Tn työkaverille alottelee. Sieltä eksyttii vieskaa ja lopulta leskeen. Tuttujaki näky vaihteeksi. Ny vois harkita koisimaan menoa.

Raamaa...Tiistai 04.12.2007 22:33

Oulaisisa oli sitte taas sattunu ja tapahtunu. Vaihteeksi joku oli päättäny horjahella junan etee. Mikä ihme siinä viehättää?

Vittumaine lentsu iski niskaan...vaa huomine vielä töitä. Sitte sais päivän levähellä. Itsenäisyyspäivänä on kyllä ihan pakko kahtoa tuntematon sotilas.

Naurattaa, miten noi ukkelit voikaa olla mustasukkasia joistaki asioista :D

Jouluhommeleita..Sunnuntai 02.12.2007 22:10

Porukat käväs tänään. Käytiin äipän kans Seppälässä, äippä löys itellee jotain. Kävästiin myös Jyskissä, sieltä löyty adventtikynttilä (onkohan se taas enskesänäki vielä tuosa). Tämän reissun jälkee vaihettii keittiöön jouluverhot ja pöytäliina. Sitte oliki vuorossa kärkkäisen reissu. Sieltä tarttu mukaan erilaisia muotteja.