IRC-Galleria

CiccaX

CiccaX

Kikka,Kiisi, Kiisu

Nettiä ja virkkaustaTiistai 31.07.2007 05:20

Jees..eli nettiki saatii jälleen pelaamaan pienen taistelun jälkeen, joka kesti n. 5 tuntia :D tuli kerrattua koulussa käytyjä juttuja. Toki nyt vaan ihan käytännössä :)

Tuosta virkkaus hommelista....innostuinpa pitkästä aikaa. Teon alla ois nyt sellanen "Amineko" - kissa. Kerkesin tuossa jo jonku matkaa tehäkki pääosuutta...vaan sitten huomasin, että olinki lisäilly silmukoita vaikka piti vähentää :D no väsyneenä sitä tulee tehtyä kaiken näköstä. Joten päivällä uudelleen tekemähän se osuus :)
Tuossa viime viikolla aloin haistelee, ku välillä tuoksu palanu kumi...tuumittii sitte vaa, et pihalta se lemu tuleepi. Kummasti nettiyhteyski pätki....noo ans olla, käskin operaattorin säätää linjaa, ku boksissa näky nummerot päi persausta. No sama pätkiminen jatku. Sitte jo sanoin Tlle et en enää kahtele..ni haettii serkkupojalta boksi lainaa ja ny toimii netti, ku unelma. Eli vissii toi entine sitte otti ja kärvähti. Toivottavasti sillä ny sen verta tekis, että sais vlopun oltua ja uuden tilattua.

nii vastaus kyssäriin: hommaa oikee paska adsl-boksi ja pätkivä yhteys :D

Oulainen ja markkinatKeskiviikko 25.07.2007 15:44

Jees poks elikkäs tulin eilen junalla tänne porukoille. Isukki tarjos jätskin nimppareitten kunniaksi samalla, ku ooteltii mamia, et se pääseepi töistä. Ilta vieteltii sit istuskellen ja ihmetellen. Awacia pyörähti koiruuen kans pihalla morjenstamassa :)

Tänää ois sitte markkinat. Sinne kait sitä pitäs suunnistella josai vaiheesa pällisteleen. Jos sieltä vahingosa sattus jotai löytyy.

Maaginen kahdeksanMaanantai 23.07.2007 04:16

Tänään tulee sitten täyteen se 8 vuotta, kun ollaan tuon miekkosen kans yhdessä palloiltu. Tuntuu hassulle. Suhteellisen pitkä aika ja kuitenkaan ei oo tapahtunu juuri mittää merkittävämpää. Toki se, että tuossa jokunen vuosi sitte muutettiin yhteen asumaan. Ohan sitä siinäki. Kumpikin on tavallaan edennyt urallansa (päässyt eri kouluista). Toki molemmat on myös kasvanu ihmisinä..tiije sitte positiiviseen vai negatiiviseen suuntaan :D päättäköön kukin ihte.

Kanelipullan tuoksuinen lauantaiLauantai 21.07.2007 16:42

Innostuin pitkästä aikaa leipomaan....
tekasin pullataikinan valmiiksi ja nyt aattelin lähtä hakeen vielä kaupasta vähä lisää jauhoja, jotta sais leivottua ne pullerot :)

Tiistaina ois sitte meno Oulaisiin, jos persaus kestää :P Siellä ois markkinat ja passiki pitäs hommata, jos ollaan menossa serkun tytön, tätösen ja äipän kans Tallinnaan. Isukka menee johonki kursseille ruottiin ja T paiskiipi niska limasa töitä.

Slade - paitaPerjantai 20.07.2007 15:40

Wuhuu! tää on ny onnellinen, ku sai sen t-paijan sieltä englannista.

TiistaitaTiistai 17.07.2007 17:15

Käväsin eilen viemäsä kiitoskortit postiloovaan...yks porukka oli näimmä jo saanukki omansa :) äkkiä se kusti polkas pohojosen suuntaan :D
Ja jätskiki tarttu matkaan sillä reissulla. Jätskipallerot on kyllä parhaita kesässä...mitää muuta täsä ny ookkaa nii mukavaa.
Löysin meille tulostimenki edullisesti..pitää kahtoa, mitä miehen puolikas siihen tuumaapi. :P Sais nakata tuolla vanhalla vesilintua, ku sotkeepi kaikki paperit, mitä yrittää tulostaa. Tuosa uuesa olis skanneri, kopiokone ja tulostin eli ois sellaane monitoimivehes. Ei tarttis aina lähtä porukoille tulostelee ja ottaa kopsuja.

Perjantai 13. Lauantai 14.07.2007 02:27

Tuleepa mieleen aina se leffa tästä päivämäärästä. Oon varmaa ite jo aikasemmin tojennu, että tämä on jollaki tapaa onnenpäivä :) Tuli huojentunu olo, ku sai asioita toimitettua.

Mut oisha tuota toivonu et T ois valvonu vähä pitempää, ku 3h siitä, ku tuli töistä. Tyyppi sammahti jo enne klo: 18...ja onki sitte vejelly hirsiä siitä lähtie. Mut kait sitä on ymmärrettävä, ku ihminen kulkeepi 7pv/vk töissä. Tätä jatkuuki sitte elokuun loppuun asti.

Itellä tahtoo välillä tylsyys iskeä ja kaihertaa, ku ei ole mitään tekemistä päivisin (esim. töitä). Pitäski kehitellä jotain talveksi tai rupeen pijan sairastaa jotain masennuksen tapasta...jota en todellakaa taho riesaksi, riittää ku niin monta tuttua kärsii ko. Vaikka ny on työpaikkojaki kahtellu, niin tietäähän tuon jo valmiiksi et pitäs olla työkokemusta väh. 2 vuotta, että kelpais jonnekki.

YkaMaanantai 09.07.2007 20:31

Jaksoin tänää jopa siivota tämän kämpän...
Nyt tuoksuuki vähä raikkaampi.

vieläkö sais tuon vanhan sängyn roijattua jonnekki...

wiimoset wanahat woematSunnuntai 08.07.2007 20:52

Tänää kävästii vielä pyörähtää kertaallee sielä konepäivillä. Löysin itelle "glam rock" - LP:n etullisesti. Sielä porukka vielä kierti traktoreilla kierroksen ja pärräpojjaat päristeli.

Kohta puoleen pitäs kait ruveta valmistautuu taas Ykan elämään....