IRC-Galleria

CiccaX

CiccaX

Kikka,Kiisi, Kiisu

jouMaanantai 01.10.2007 01:40

Ensimmäinen vloppu...vietetty. Ja heti ois 8 töihin... mitehä sitä jaksaa vetää ittesä ylös sängystä? Toki meinaa vähä jänskättää, jos joutuupi jo vastailee ihan kunnolla puhe-elimeen. :) Noo ei kait se auta, ku tsempata ittesä..ja pakkohan ne työt on joskus oikeastikki alottaa.

Tänää tuli niinki paljo tehtyä, ku käytii auto pesemässä...eilen käytii sika-päivillä sikailemassa. Ukko löys itellee tietsikkapelin ja sylikaupalla auton "hoito" tuotteita.

PERIJANTAIPerjantai 28.09.2007 17:06

JEE...viikko vierähti suhteellise nopeeta. Muutama tunti vielä ja sit pääsis viikonlopun viettoon. Nyt voi sanoa, et vloputki taas tuntuu vlopuilta :) ois vaa miehenpuolikaski kotosalla eikä aina töisä...mut pakko kait se o tyytyä siihe, mitä saapi :)

Nyt pistettii elämä järjestyksee..Tiistai 25.09.2007 00:52

Ensimmäinen työpäivä tuli rämmittyä kohtalaisen hyvin läpi. Ei se ny nii pelottavaa sitte ollukkaa, mitä ois voinu luulla. :) Oppis vaa menemään tarpeeksi aikaste nukkuu ja heräämäänki....mut eiköhän se tästä pikku hiljaa.

Ja eiku soffalle rötväämää...

Ohio - ylvSunnuntai 23.09.2007 22:25

Joo..tuli eksyttyä sitte takas tänne Ykaa. Huomenissa alkas työt... *hirmittää*
Eilen oltii Kemppilässä käymäsä....piti vaaria vähä opastella tietokonejutuissa + tätiä ja kummitussetääki piti käyä kiusimassa :)

vaviskaa zempeleläizet mie saavun...Lauantai 22.09.2007 02:34

Jou..eli porukoille taas tuli eksyttyä... pistettii enste ykasa vähä paikkoja uusiksi. Laiteltii peili seinälle ja muutama tauluki.
Huomenna sitte tosiaa Kempelettä kohen...pääseepi kiusimaan ihmisiä.. vai onko ne semmosia? :D


töitä vai röitäTorstai 20.09.2007 18:59

No tällä oli tänään työhaastis ja iltapäivällä sitte jo soittelivatki et maanantaina saapi tulla töihin. \n/ Kävin kirjotteleen työsopparin ja nyt on hommelit hoijosa. Huomena pittää käyä ilmottelee vielä työkkärille, että ny loppu työttömyys ja toivon mukaa ei tartte tavata ihan pijan.

pyörimistä Tiistai 18.09.2007 21:40

Porukat ja täti käväs visiitillä. Käytii pyörimäsä vaateputiikit läpi vaihteeksi. :) Sitte käytii testaamassa mamma leone ykan malliin :) hyvät eväät oli. Lopuksi mentii vielä setän porukalle viemää marjoja. Nyt ilta meneeki makarooniloodaa kypsyttäesä ja T:a ootellesa.

uutta hardista...Perjantai 14.09.2007 14:28

nyt on uus näppis ja hiirulainen :) porukoille tuli polttava dvd-asema pääseepi huomena asenteleen :)

kohta vois syökästä...

ötökkää on virkattu pään, vartalon, hännän ja toisen etukäpälän verran...

rekryä rekryäKeskiviikko 12.09.2007 19:58

Kävin tänään erään rekrytointifirman haastattelussa...ja lupailivat ihan oikeaa työhaastista lähiakoina. Oiski ensimmäinen oikea työhaastis meikäläiselle. *odottaa mielenkiinnolla* Sitte ois vielä kiva, ku sais sen työpaikan :D No pittää yrittää malttaa mielensä.

Mutta jotenki sai uutta virtaa taas, ku tietää et o mahiksia päästä töihin.

Kakkua, syöminkiä ja muutaLauantai 08.09.2007 20:57

Porukat tuli tuossa iltapäivällä käväseen. Käytii äipän kans taas pyörähtää kylän lenkki (lue: vaatekaupat) ja tultiin sitte tänne kämpille kakkukahaveille. Sitte mentii T mukana ettii sille uus tuoli (porukat osti sen Tlle synkkärilahjaksi). Käytii myös Käenpesässä syömässä hienosti. Nyt onki massu mukavan täys. :)