IRC-Galleria

CiccaX

CiccaX

Kikka,Kiisi, Kiisu

Pitkä vloppuSunnuntai 23.11.2008 01:23

Olipas pitkä vloppu, ku viime viikolla olin la töissä, niin sai nyt olla pe vapaalla.
Pe saatiin vihdoin ja viimein vietyä se telkkarin romu kierrätykseen. Sinä päivänä ei juuri muuta tehty, Tapsa käväs kyläilee.
Lauantaina eli tänään tuli jatkettua jonku verran yhtä joululahjan tekoa. Tänään ei tullu muuten tehtyä isommasti mitään. Kateltiin vanhoja musavideoita 90-luvulta.
Huomisesta ei tietoa mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään...luultavasti ei mitään.

Ensvloppuna onki sitte vähä apeampaa meininkiä, ku paapan hautajaiset tiedossa. Pitäs vissii ruveta vaatteita kahteleen sinne. T:ki ottaa vapaata sen päivän. Eipä tässä sitte varmaan sen kummosempia.

viimosta viedään...Torstai 13.11.2008 20:50

Siis sairaslomapäivää..
Ääni ollunna hukkateillä jonnii aikaa.
Huomena pääsee taas karjuun ihmisille, ku ne ei oikee honaa.

Tänää käväs visiitillä entine työkaveri Piia. Jutskailtii tovi ja sitte se läks kotionsa tylsistyy.
Paria uutta käsityötä oon alotellunna ja toisesta on valmiina jo jokunen osa.


Viime vloppuna tuli oltua Kemppilässä. Laittelin mummolle konetta ja viihytin sitä. Pappaaki tuli käytyä morjenstaa.

Onneksi...Sunnuntai 19.10.2008 05:34

Vielä on tämä päivä vapaata..tai siis vloppua jälellä.
Lauantaina tuli siivoiltua ja jälleen tehtyä kässäreitä. Blossom Buddies etenee hyvää vauhtia. Sitte piti käyä halpparissa soppailee lankaa...ja alotella sukkasia...enste aattelin et ois sniikkerit vääntäny, vaa meni turhan hankalaksi alottaa ne kärjestä.
Tämä päivä tietää vissii kässäripäivää jälleen....toki ensin pitää levähellä kunnolla :)

ja maanantaita kohen mennään...Maanantai 13.10.2008 02:41

Pe-iltasella lähin Oulaisiin (porukat haki), käytiin täälä Ykassa syömässä koko sakilla. Oulaisissa kateltii telkkua ja käytii saunomassa. Piti tutkailla mikä porukoitten koneeseen oli tullu, ku ei menny nettiin (syynä: verkkokortti oli paskonu).
La-aamuna lähettiin sitte kohti Kempelettä. Ooteltiin, ku pappa tuli kotio ja auteltii siellä. Sitte lähettii kahtomaan, että Hailuovosa on kaikki talvea varten kondiksessa ja olihan siellä. Otettiin paapalle kuvia todisteeksi :) Meinas olla lautalla ruuhkaa, ku oli siika-markkinat nyt vloppuna. Sitte taasen mentii takas Kempeleesee mummolle ja paapalle. Laittelin niitten konetta. Näkyilihän siellä sitten myös tätönen perheinensä ja eno+eija.

Vloppu loppuu kohta...Sunnuntai 05.10.2008 20:53

Torstaina piti laitella wintoosa koneeseen uuelleen, ku palomuurisofta tykkäs sekottaa koko paskan. Perjantaina jatku värmääminen...
Lauantaina tekkiin taas vähä käsitöitä eteenpäin ja sukkaki tuli valmiiksi. Tänään onki tullu vaa istuttua koneella.

VloppuSunnuntai 28.09.2008 04:54

Perjantaina kävästii Oulaisissa. Siellä ny ei juuri muuta tullu tehtyä, ku käytyä alkosa ja halpparissa + saunottua...ukko kerkes auton pestä. Löyty puuvärit..pääsee värittelee, jee jee.

Lauvantaina sain tehtyä eteenpäin paria käsityötä. Ristipisto edisty tosi kivasti ja sukkaanki tuli kuvottua jo varsi+kanta. Nuo puuvärithän ostin sen takia, että saa ristipistomalliin piirrellä vähä ääriviivoja eri väreillä.

Sunnuntai kuluu luultavasti taas käsitöiden parissa...

SaratusSunnuntai 14.09.2008 03:19

Juupelis...
Eksyttiin tänään porukoitten kans Kemppilään ja sieltä Ouluun niitten kummitytön 2 - vee synkkäreille.
Paappaa käytii vilasee, näytti olevan jo paremmissa meiningeissä..laski leikkiäki entiseen malliin. Synkkäreillä oli hyvvää kakkua (millon kakku ois pahaa ollu?!) ...sankarillekki näytti maistuvan :D
pikkuveikka ei vielä ihan kakkua saanu maistaa, mutta maisto sitte siitä hyvästä meikäläisen paijan hihaa. Melko iso kokonen pojka se ol, mut kiltti.
Nyt vois kohta harkita nukkumaan menoa..jaksas sitte ykasa olla taasen.

TäyskäriäKeskiviikko 10.09.2008 02:52

Jeppa joo..ukkelilla oli sitte synkkärit tänään. Alotin eilen kakun leivonnan ja sain tänään päätökseen. Porukat käväs kyläilemässä, käytiin syömässä ja porukat osti Tlle lahjaksi kahvinkeittimen.
Tn veli käväs myös ja kaveri J.

Tämmöttinen päivä

hmm..Perjantai 05.09.2008 03:50

Kävästiin ukon kans sen veljellä piipahtaan. Kävästiin myös kärkkäisellä...ei kait sieläkää mittää uutta.

On se vaan ihme hommaa, miksi kakille läheisille pitää tulla se prkleen syöpä. ...
Eilen käväs porukat kylässä pikavisiitin. Sitte myöhemmin tuli gerdi ja laurora vierailulle. T laitteli lauroralle uuen käyttiksen koneeseen. Oli mukava nähä näitä kahtaki pitkästä aikaa :) Aamusella heräiltiin aikaste ja keiteltii vielä kahvit ennen, ku matkalaisten piti lähteä kotiopäin.

T kävi päivällä katteleen, kun sen kaveri ajeli "rossilla" ja olipa tuo liene itekki tainnu vähä kokeilla. Nyt ootellaan, että ukkelin porukat tulis käymään ja meikan kotiväki tulis hakee meijät Kalajoelle messiin. Käydään kattelemassa entisten naapureitten nykynen koti ja samalla vähä venetsialaismeininkejä.