IRC-Galleria

CiccaX

CiccaX

Kikka,Kiisi, Kiisu

Lahti ja miitinkiMaanantai 30.06.2008 02:16

Eilen lähettiin sitte 8 aikaan aamusella ajelemaan kohti Lahtea. Päästiin perille kahdella n. 5-10 minsan tauolla. Lahdessa käytiin eka kirjautumassa hotellille, jonka jälkee mentii ettii ruokapaikkaa. Päädyttii sitte raxiin. Paikan päällä löyettiin melko monta lehmä-patsasta. Joten bongailtii niitä sitte. :D
No lopulta pääjyttiin sitte cruising/miitinki paikalle. Siellä oliki aikalailla porukka koossa. Olihan siellä jos jonki näköstä vehestä esiteltävänä (jopa meijän "romukasa").

Tänään läheskeltiin ennen 12 ajeleen takaspäin Ykaan. Päästiinki yhellä pysähyksellä perille asti. Ajeltiinki suoraan setälle, ku porukat oli siellä. Autojutskat jatku, ku setällä oli jotain onkelmaa blazerin sähköikkunoitten kans.

Oli joka tapauksessa mukava vloppu. Näkipä ainaki nuitten lötköharrastajien pienen piirin. :)

No joha oli taas..Perjantai 27.06.2008 21:41

tulin kämpille nii täälä o sellane elämä pystysä, että ois voinu lähtä vaikka samantien takasin töihin. Tuloksena möykkäyksestään sai sitte parit jälet lattiaan tehtyä, miettikööppä ite mite meinaa ne ehjätä. Onneksi ei oo mikää parketti/laminaattilattia. No onneksi se asia ratkesi, ni lopetti elämöinnin.

Huomenna pitäs jaksaa lähteä Lahteen, siellä ois noitte pirssien miitinki. Meikällä varmaa tulee olemaan "erittäin kivaa", mutta kattoopa sitte.

joku prkleen väsymysKeskiviikko 25.06.2008 21:26

Aamulla tuntu jo, että maa kaatuu jos pitää nousta ylös. No pakkohan se oli kuitenki vääntäytyä töihin. Ittiä väsytti ja asiakkaat jakso kiukutella ja komennella. Teki mieli jo lähtä kotio kesken kaiken vaa kiukulla mentii tämä päivä. Toivottavasti huomena ei näi ramasis.

Zempele citySunnuntai 22.06.2008 04:17

Tulipa käytyä tuolaki pitkästä aikaa..Käytii mumpalla ja papalla ja sitte Tn porukoilla. Kissaki ilmesty paikalle josai vaiheesa, oli melko nuhjusen olonen, misä lie seikkaillu.
Korttiaki piti läiskiä, Tn systeri oli innostunu pelaan. Tätsylle piti näyttää miten kuvia käsitellään ja tulostetaan :) Eno tuumas, ku oli lähösä ajeleen moottoripyörällä, että tosimiehet käyttää nahkavaatteita. :D

Myöskin awacia käväs iltasella kyläilemässä :)

J niinku Juhannus alias juhan anus.. :)Perjantai 20.06.2008 04:27

Olipas mukavan lyhyt työviikko, ku vaan 4 päivää. Jotenki autto myös se, että oli 11-19. Mutta jotenki tykkään kaikista eniten 8-16 vuorosta, ku pääsee aikasemmi poies ja ilta aikaa sitte tehä omia jutskia.

Porukat kävi tänää pyörähtää..oltas käyty paremmi syömäsä, vaa täälähä oli kaikki paikat kiinni tunnetusti :D joutu sitte tyytyyn king mealin eväisiin.

Huomenna lähetäänki sitte Oulaisisa käymään mutka ja lauantaina pitäs kävästä Kemppilässäki. Ihanaa, ku pääsee saunoonki pitkästä aikaa.

Elpymistä ja niin edelleenMaanantai 16.06.2008 00:38

Tallinnan reissu meni mukavasti. Syötiin hyvin ja nukkuakki taijettiin hyvin :D Tn kans käytii kokeileen virolainen elokuvateatteri. Vanhassa kaupungissa tuli talsittua. Kokeiltiin jopa virolainen taksi (kiisu takso=kissa taksi).

Tänään käytiin mutka Oulaisissa palloilemassa. Pyykit tuli pestyä. Saapa nähä miten sitä jaksaapi ens viikon, ku vielä o jonku verran matkaväsymystä ilmassa.

Kuvassa ollaan rataskaevulla ja T ihmetteli mafioosoja :D

siivousta ja valmisteluaMaanantai 09.06.2008 17:33

Tulipahan siivottuaki pitkästä aikaa. Seuraavaksi ois tiedossa pakkailua. Kaupasta pitäs hakia vielä lisää leipävärkkejä, että saa tehä eväsleipiä.

HuuhailuaMaanantai 09.06.2008 01:13

Tänään käytiin Oulaisissa pyörähtään...vähä pyykin pesua ja sen sellasta suorittamassa. Oltiin justiin syöty ja kahviteltu, ku awacia pirautti, että tuu käymää. No mie menin sit ukkelin kans kahtelee, miten niitten suunnalla oli remppa edistyny ja muutenki jutusteleen. :)
Porukatki oli päässy jo siihen pisteeseen, että saunaan pitäs vielä saaja kiuas ja lauteet paikalleen ni pääsis kylpeen. Apukeittiöstä puuttuu kalusteet, muuten seki alkaa olla kondiksessa.

Päivä ja kesälomaLauantai 07.06.2008 00:24

Jepsistä elikkäs huomenissa ois viimonen päivä töitä ennen lomaa. Sitte lähetäänki kauas pois (Tallinnaan!) ;D

Ihan mukava päästä tuulettuun täältä kylymästä. :) Tänään ois ollu työpaikan virkistyspäivä..vaa ei kehannu lähtä messiin, ku ois tosiaa voinu olla hieman vaikia huominen :)

JuhliaSunnuntai 01.06.2008 14:02

Joupsista...Eilen aamusella lähettiin tänne Oulaisii. Täältä sitten jatkettiin matkaa Kemppilään serkkupojan lakkiaisiin. Syömispuoli oli kunnossa (piti maistaa kaikki kakut läpi) nams nams, tämä tykkäs. :)
On se kans, ku Kemppilään asti pitää lähtä pyykitki peseen..vaa täähä o vaa elämätä. :D *kiitos mummon pyykkikoneelle* :)

Vielä ois viikko töitä ja sitte saiski pitää viikon mittasen kesäloman \n/