IRC-Galleria

CiccaX

CiccaX

Kikka,Kiisi, Kiisu

Korkilla päähän...Keskiviikko 31.10.2007 18:33

No nii, hengisä tuli selvittyä tämäki päivä. Kehkeyty taas melko villin lännen meno töisä. Alko pullon korkit lennellä ja ties mitä muuta. Ja tuli esiin sellasia asioita, joita ei välttis ois halunnu etes tietää, vaan tietääpä kuitenki nyt. Onneksi ne ei menoa hidasta :D

Hän on nahkatakkinen tyttö...Tiistai 30.10.2007 22:49

Olipas taas meleko erikoinen päivä. 6 tunnin yöunilla töihin ja senhän sitte tietää, mitä siitäki seuraa. Meikän härskeys% o ruvennu laskee...jotenki meinaa jo välillä punastuttaa tyyppien puheet. Vaa eiköhän tästä taas totu, ku vähä aikaa o niitten seurasa.
Tämä oottaa jo vloppua mielenkiinnolla, vaikka ei eletäkkää vastako tiistaita. Kiva päästä käymään kotosallaki.

Innostuin eilen tekemään vaihteeksi sitä melkeen 10 vuotta vanhaa kanavatyötä. Jospa sen tässä sais valmiiksi, hitaasti mutta varmasti. :D

Se itse hattuinensa Maanantai 29.10.2007 19:17

Nykyjää maanantait tuntuu menevän kauhian nopiaa. Tai ainaki työpäivä tuntuu, että menee hujauksessa. Tänää sai taas nauraa vattalihaksensa kippeeksi. Yhet löysi jotku ihme kotsat jostaki ja leikkivät sitte niillä. Pakko myöntää, että joittenki pääsä voi kotsa näyttää naurettavalta, ku taas toisille passaa tosi hyvin. Mut sitähän se on...

Keittelin tuossa itelle kunno noitasopan ts. makkarakeiton. Ihan hyvää siitä taas vaihteeksi tuli tai sitte mulla vaa oli nälkä.

On tämä nykyajan nuorten slangi niin ihmeellistä...kaikenmaailman evoja ja lolleja sun muita höpötyksiä. Tämä sortu sitte itekki käyttää ko. evoa...ja siitähän sitte juttu taas repes, että työkaverista tuli "evo" :D.

TalviaikaSunnuntai 28.10.2007 12:44

No niin, viime yönä sitten siirryttiin takasin ainaki mulle sopivampaan aikaan. Jaksaa paremmin ehkä olla töissäki.
Tänää ois ohjelmistossa pyykinpesua ja ruuanlaittoa. Sitte loppupäivä rötväilyä...

LauvantaiSunnuntai 28.10.2007 00:03

Tänää porukat kävi visitiillä. Käytii mamin kans kahtomassa oisko halpparista löytyny mittää, vaa eipä sieltä. Käytii myös tiimarissa. Ostettii joulukortit valmiiksi, ku kuitenki sitte hirviällä paniikilla neki pitäs ostaa.
Tänää ei sitte hirviänä muuta ihmeellistä tapahtunukkaa taikka jaksanu touhuta.

PERJANTAI!!!Perjantai 26.10.2007 20:01

Jipii...no niin ja vloppu taas eesä.
Tulipa tojettua seki, että ku miespuoliselle sanoopi et salaatti ei o miehekästä ruokaa. Ni heti lahjotaa karkeilla. :D Loppuje lopuksi kävi niin, et mulle tungettii nenän etee ko. karkkipussi..et syö loput. :D Eipä siinä häävisti syömistä ollu ku 3kpl:tta oli jälellä. hehe..lieneekö ollu joku perjantain loppulahjonta. Pitäskö ny huutaa et "mä sain, mä sain" :)

Joo, nuo oli niitä työpaikan hulinoita taasen. Voispa melkee ottaa pikkaset tirsat..ja katella vaikka telkkaria.

Erikoinen keskiviikkoTorstai 25.10.2007 01:01

Tänään jotenki tuntu, niinkö ois vloppu tulosa. Porukka taas iha hepulissa. Tänää oli jotenki ihme härskeys - päivä kaiken muun lisäksi, jopa puhelimessa sai kuulla melko läpän :D ja ei kait sitä voinu ku nauraa sillekkää.

Äippäki soitteli S-joelta. Niille oli joku stand up - koomikko tuotu esiintyy. Äippä oli livahtanu soittelee puheluita, ku se oli ruvennu Elvistä matkii :P Tiijen ettei mami oo mikkää hirmu Elvis diggari. :D

Ilta menny aika pitkälle sohvalla rötvätessä, väsyttäny hirmuna...
Pitäs ruveta noita käsitöitäki tekee loppuu, kuhan vaan sais itteänsä niskasta kii. Intoa ois kovasti vaa laiska mikä laiska.

Tavallinen tiistaiTiistai 23.10.2007 23:18

Seittemältä piti taasen tänäkin aamuna heräillä ja kaheksalta olla pirtiänä sitte töissä. Oli oikeastaan aika tavallinen päivä ainakin töitten puolesta.

Porukatki käväs mutkan pyörähtään. Vietiin isukin kans mami asemalle, ku se läks johonki koulutukseen Seinäjoelle. Asemallaki oli tavallista enempi porukkaa johtuen tästä syyslomaviikosta, joka joillakin ihmisillä on :) itehän en moista sanaa nykyjää tunne. Loma, mikä loma ja missä?! :D Tämmöstä...

Harvinaisen hauska maanantai Maanantai 22.10.2007 19:47

Aamu meinas olla ankea, kuten arvata voi... ku 7 piti heräillä. Töihinkö pääs ni tuntu niinku ois hypätty takas pe, ainakin juttujen perusteella. Siitä pitivät huolen armaat työtoverit :D jos lukevat tämän niin tietävät kyllä, ketä tässäkin TAAS tarkotettaan. :) Eli maanantaiki sai ihan uuenlaisen ilimeen..ainaki tämä maanantai.

siivousta...Sunnuntai 21.10.2007 19:14

Eilen porukat käväs tääläpäin ja käytii sitte markkinoilla ja syömässä. Markkinoilta tarttu mukaan metrilakua ja valkosipuli jotai häsmäkkää.

Tämä päivä menikin sitte siivoillessa ja pyykitki tais tulla pestyä. Nyt oottelen, että ruoka valmistus.