IRC-Galleria

CiccaX

CiccaX

Kikka,Kiisi, Kiisu

Iltapäivä kaiffareitten kansSunnuntai 27.07.2008 21:32

Susu ja Miikka tuli pitämään meille seuraa iltapäiväksi. Käytiin Susun kans pyörähtää kylillä, mutta eihä sielä mikää ollu auki, sillä aikaa T ja M sai jutskailla nörttijuttuja.
Sitte lähettiin syömään ja testattiin Pedrinas. Ihan hyvät eväät oli siellä ja ähkyki tuli :) pyörittiin kärkkäisellä jokunen tovi ja sitte tultiin takas meille. Päätettiin vielä käyä syömässä jätskit kylillä.

Semmonen sunnuntai...kivvoo oli :)
Käytiinpäs eilen mamin ja Tn kanssa Kempeleessä. Mami ja mie käytiin shoppailukierros ja T kävi morjenstaa veljeään, ku muut ei ollu kotosalla ja serkkuansa ja hänen morsmaikkuaan myöskin.
Isukki oli enste josain moottoripyörä tapahtumassa Oulaisissa ja tuli perässä Kemppilään. Eno ja isukki kävi ajelemassa sielläpäin sillä aikaa, ku me jo lähettiinki Oulaista kohti.

Oulaisiin ku päästiin, ni oottiki jo Sinkkuelämää -elokuva. Tämä lähettiin kahtomaan awacian ja mamin kans. T ja M jäi laitteleen awacian ja M:n autoon reidiötä ja purkamaan edellistä kalustoa poies. Kyllä sieltä oliki tavaraa lähteny *nauraa*. "liitätte vain pari johtoa" :P
Elokuvasta sen verran, että olisi odottanut enemmän toimintaa...tämä, kun meni vähä liian lässytykseksi ainakin samanthan osalta. :)

Piti vähän järkkäillä paikkoja täällä Ykassa, kun awacia miehineen meinas piipahtaa kylässä ja täällähän on tunnetusti kaikki aina niin TIP TOP! :D Vielä ois pöydän raivaus eessä ja sohvaltakin vois enimmät lehet pistää oikeisiin paikkoihin.

EilinenPerjantai 25.07.2008 03:18

Jepsistä nimpparitki oli ja meni. Sain Elastisen paijan, jonka olin tilannu jokunen viikko sitte. Tuli just sopevasti..mukana oli vielä joku sinkkuki.
Tänää lähetää sitte kohti Oulaista kuhan tuo mies tulee töistä. Eipä täsä kaiketi sitte sen ihmeempiä.

spesiaalipäivä tai sitte...Keskiviikko 23.07.2008 23:31

Tänää tuli täytee sitte 9 vuotta tuon yhen hirmun kans.
Huomena ois tälle viikkoa viimone työpäivä...JEE! :) \n/
Perjantaina lähtäänki sitte Oulaisiin ja la käyvään mamman kans shoppailee ja T saa mennä käymää porukoillansa kyläilemässä sillä aikaa.
Äkkiä menny tuo aika taasen, ku aatteleepi. Vastaha se ol toukokuu :) kohta alkaa taas koulut ja lomat loppuu ja vanhat kamraatit palailee ykaan.

normia vlopun viettoa kera töidenSunnuntai 20.07.2008 21:49

Tänä viikonloppuna oliki töitä lauantaina, joten tuli oltua kotosalla koko vloppu. Porukat käväs tänään kyläilemässä. Käytiin syömässä ja jätskillä ja bongailtii meille kämppiä.

Koti vloppuSunnuntai 13.07.2008 23:34

Pitkästä aikaa viihyttii iha vaa kotosalla vloppu. Saatiin vähä kämppääki järjesteltyä, ku vietiin ne pahvilootat alakerran varastoon. Nytkö vielä pääsis eroon tuosta vanhasta telkusta ja tulostimesta, ni jee :)

Voispa kohta harkita suihkussa käyntiä ja sen jälkeen ruveta kahtelee "turpiin vaan ja onnea" - elskaa.
Pitää ottaa vielä viimoset rentoilut irti tästä vlopusta, ku ensvloppuna onki taas työvuoro.

Oulainen ja wanhan woiman päewätSunnuntai 06.07.2008 04:45

Joo eksyttiin sitte ukkelin kans vihoin ja viimein Oulaistelandiaan. Serkku oli käymäsä nuorimmaisensa ja uuden miekkosen ja sen lapsenlapsen kans. vilinää riitti :D isukki kiipes puuhunki, ku leikkivät piilosta ja ylläripylläri oksa meni poikki :D.

Iltasella ukkeli läks Ykaa kohti ja myö lähettii porukoitte kans wanhan woiman illlan istujaisii. Siellä sitä näki entistä naapurin tyttöväki. Oli mukava rupatella pitkästä aikaa. Jotai ihme tyyppejä kerkes myös eksyä pöytään, mutta saipa taas makeet naurut, ku oli ni erikoista porukkaa.

Saattaapa olla, että päivällä käyään vielä ihmettelemäsä menoa siellä. Nyt vois melkee eksyä nukkumatin kans koisaileen.

Lahti ja miitinkiMaanantai 30.06.2008 02:16

Eilen lähettiin sitte 8 aikaan aamusella ajelemaan kohti Lahtea. Päästiin perille kahdella n. 5-10 minsan tauolla. Lahdessa käytiin eka kirjautumassa hotellille, jonka jälkee mentii ettii ruokapaikkaa. Päädyttii sitte raxiin. Paikan päällä löyettiin melko monta lehmä-patsasta. Joten bongailtii niitä sitte. :D
No lopulta pääjyttiin sitte cruising/miitinki paikalle. Siellä oliki aikalailla porukka koossa. Olihan siellä jos jonki näköstä vehestä esiteltävänä (jopa meijän "romukasa").

Tänään läheskeltiin ennen 12 ajeleen takaspäin Ykaan. Päästiinki yhellä pysähyksellä perille asti. Ajeltiinki suoraan setälle, ku porukat oli siellä. Autojutskat jatku, ku setällä oli jotain onkelmaa blazerin sähköikkunoitten kans.

Oli joka tapauksessa mukava vloppu. Näkipä ainaki nuitten lötköharrastajien pienen piirin. :)

No joha oli taas..Perjantai 27.06.2008 21:41

tulin kämpille nii täälä o sellane elämä pystysä, että ois voinu lähtä vaikka samantien takasin töihin. Tuloksena möykkäyksestään sai sitte parit jälet lattiaan tehtyä, miettikööppä ite mite meinaa ne ehjätä. Onneksi ei oo mikää parketti/laminaattilattia. No onneksi se asia ratkesi, ni lopetti elämöinnin.

Huomenna pitäs jaksaa lähteä Lahteen, siellä ois noitte pirssien miitinki. Meikällä varmaa tulee olemaan "erittäin kivaa", mutta kattoopa sitte.

joku prkleen väsymysKeskiviikko 25.06.2008 21:26

Aamulla tuntu jo, että maa kaatuu jos pitää nousta ylös. No pakkohan se oli kuitenki vääntäytyä töihin. Ittiä väsytti ja asiakkaat jakso kiukutella ja komennella. Teki mieli jo lähtä kotio kesken kaiken vaa kiukulla mentii tämä päivä. Toivottavasti huomena ei näi ramasis.