IRC-Galleria

CiccaX

CiccaX

Kikka,Kiisi, Kiisu
Tänään käytii porukoitten kans Kempeleessä. Arttu (serkkupojjaan koira) oli siellä hoijosa. Polone aina kahto, ku lähettii käymää josain...et taasko ne menee. Ja sitte ku tultii ni oli vähä turhanki mielissään. :D
Papparoine yritti syyä korppua ja juua kahavia...ja laitto sitte korpun polvelle ni koira lotkas sen siitä.. :D ei kauaa nokka silläkää tuhissu.

Nuorinta serkkupoekaaki tuli käytyä kiusimassa :P p.s jos luet tän...ni millo se Jokisen J tekee kunnolla maaleja? ;)

OolaanePerjantai 26.01.2007 23:57

Täälä sitä ollaha. Huomena mennää porukoitte kans käymää Kemppilässä.
T kävi nakkaan meikät tänne ja meni sitte Ykaa, ku sillä o yöllä töihin.

Heheh...Tiistai 23.01.2007 23:32

Joku oli nykiny eilen sen palohälyttimen hevonkuikkaan..oli kaiketi kyllästyny kuunteleen.

Tänää oli matikan tunnitki vaihteeksi...sielä sitä mukamaste yritettiin tehä matlabilla laskuja, vaa tuliko siitäkkää muutako ihimeellisiä kuvioita :D No nykyään tiedän uuen ohojelman, jolla voi teherä taidetta. :P

piip, piip, piip....Sunnuntai 21.01.2007 17:38

Mikä onkaan pieni ja piippaava esine, joka voi saaja hermot kiristymään?
Pieni sitkeä pippurinen palohälytin, jonka patteri o loppumassa, mutta ei lopu kuitenkaan. *murr* Kiva ollu kuunnella moista piipausta tässä jo muutaman päivän.

Ensvloppuna pitkästä aikaa Kemppiläsä käymään...jos sattumalta näkis vaikka tuttuja. Mummeli oli kuulemma sanonu mamille, että tahtoo teherä jotain kivaa esim. käyä kirpparilla tai huutokaupasa. Osasin aavistaa, että mami oli "mielissään" lähösä kirpparille, sehän on aina "rakastanu" kirppareita yli kaiken. :D No, mutta senpä näkeepi sitte, mitä teherään.


Huh huhMaanantai 15.01.2007 02:14

Sainpa eilen sen verran aikaseksi, että nakkasin uuet versiot kotisivuista nethiin. Valokuva-sivua tosin pitää näimmä vielä entrata, mutta se on sitte pikku juttu, ku jaksaa alottaa.

OolaanenTorstai 11.01.2007 23:55

Tulipahan käytyä tänä vuonna tuolaki paikkakunnalla. Näin entisiä tuttujaki..mutten ollu näkevinään :P hehe...ei ollu sen arvone. ;) *oonpa ilkee* *nauraa*

LöytöjäTorstai 11.01.2007 02:54

Löysimpä itelle taas levyn, jota vihtiipi jopa kuunnella. Asa - Terveisiä kaaoksesta...
Oon kyllä pikkasen myöhäsä, ku oli jo viime vuojen julkastu..mut eipä siinä mittää :)

Hitaasti, mutta varmastiMaanantai 08.01.2007 13:36

Pitäskö sanoa, että taas on mieli pikkasen keveämpi. Sain peräti taas muutaman lauseen väsättyä oparia. Vieläkö keksis napakan yhteenvejon ni se sais melkeenpä olla siinä. Tokihan tiivistelmät pittää vääntää...vaa se on sitte sen ajan murheenkryyni.

Tää on se ...Lauantai 06.01.2007 06:04

Uneton yö...

vaihteeksi ei saa unta. Ukkeli meni töihin ja en oo sen jälkee nukkunu yhtää.

Sormetki iha jäykät, ku tuli pikku palohaavat pyykkipulverista.. :P Saa nähä pystyykö sitä tänää siivoomaan...ku oli tarkotus.

Koneesee pitää pistää softat uusiksi...*murisee*

Ovelaa..Tiistai 02.01.2007 00:47

Ompas jännä, että huomenissa pitäs eksyä taas koulunpenkille. Jotenki ouvon olosta, ku päivällä vielä oli tupa täynnä porukkata, ku gerdi ja laurora oli uuen vuojen vietosa meilläpäe. Nyt on nii hiiren hilijasta, ettei tiije onko naapurikkaa elosa.

Valettiin yöllä vielä tinoja..
Meikälle tuli joku kalastaja akka...joko sillä oli letti tai sitte kala päässä :D mystinen näky kuitenki :D. Gerdi väitti saaneensa Väinämöisen :D. T:lle ja lauroralle tuli sitte vähä epäselevämmät möykäreet ja liuskat.

Mutta nyt awacian ja optimusprimen antaman teen ja pipareiden kimppuun! :)