IRC-Galleria

CiccaX

CiccaX

Kikka,Kiisi, Kiisu

HailuotoSunnuntai 06.08.2006 03:08

Tulipa käytyä sitte Hailuovosaki tälle kesälle vai joko tätä melkee syksyksi vois sanoa. T autto uuen hellan asentamisessa. Käytii saunomassa ja uimassa. Syötiin jätskiä ja maisteltiin kirsikka-likööriä :P Ois kait sielä voinu yönki olla, mutta piti tulla sitte tänne Kenppilää ku Tlla on töitä.

Koodari..Keskiviikko 02.08.2006 21:55

Töisä ne o sitte päättäny tehä musta koodarin.... siihen voiki vierähtää useempi vuosi :D Tänää pääs vähä harjottelee. Huomena jatketaa harjotuksia.

huomena o elokuuMaanantai 31.07.2006 23:19

jee jee :)

Piiiiitkästä aikaa..Maanantai 31.07.2006 01:38

Ylivieskassa. Sanotaanko et ihan kiva välillä olla täälläkin päi. Paitti huomena rääkätään heti aamusta töillä. :P

Meinas ottasta suoni pamahtaa, ku kannettii noi rojut tänne...tai siis minä kannoin oman käsilaukun, vaatekassin, t:n vaatepussukan, ruokakassin ja vuojevaatekassin ..T kanto läppärilaukun ja pepperit. :D

jahas..rupeais laittelee huomisen hommeleita kuntoon.

HaparandaPerjantai 28.07.2006 17:40

Keskiviikkona käytii porukoitte ja mummelin kans Haaparannassa. Eipä meillä sinne sen kummempaa asiata ollu, kuha käytii pyörii... löyty sieltä dr. pepperiä muutama "lava" ja suklaatupakkia :P

Loppuviikon oonki pällistelly täälä kemppiläsä...

Elävänä...Keskiviikko 26.07.2006 01:37

Selvittii hengisä Jyväskylän keikasta :)

Käytii tänää päivällä shoppailukierros ja mukaan tarttu kosolti musiikkia. Nauroinki jo serkku-tytölle et mua ei passaa päästää mihkää musakkaliikkeesee enää :)

Yö vierähti kivasti scandic hotellissa. Aamupalalla en jaksanu syyä oikee mittää...ku en o oikee aamusyömäri.

Terkkuja "Terve" - tyypille, jos sattumalta näet tämän! :)

Ei kait tässä sitte muuta, ku saunomaan!

nimipäeväMaanantai 24.07.2006 03:51

tommonenki hyökkäs..

Oolaanen sitiMaanantai 24.07.2006 02:34

Tänään tuli sitte se 7 vuotta täyteen. Tehtiin niinki erikoista yhesä, ku katottii telkkaria. Eilen käytii pitsalla eli jospa se ny ois vaikka ollu se hieno ateria :)

Täältä Oulaisista kirjottelen tällä kertaa. Aamulla läheskellään J:lään.

topikkiLauantai 22.07.2006 15:56

Olipas eilen päevä...
Auton kattoluukku päätti jäähä auki, piti sitte kaivella matkan varrella veivi, jolla sen sai kiinni. Onneksi ei satanu :)
Käytiin gerdin ja lauroran luona. Niitte elukka söi mielissää puuroa, jota gerdi sano paskan makuseksi ...heh.. no mielipiteensä kullakin. :)
Lissu oli iha tohkeissaa, ku auton keula haisi vieraalle kissalle...kyllä sitä kihnutettii silmät auki ja kiinni. Kait ykan kisulit oli lähettäny sille terkkuja tai jotain ja se sendas takaste päi :D

Tänää ei o viel kerinny touhuta oikee mittää..no luin yhen stoorin..ja peruutin lehen. Siinäpä ne...oottelen et tuo mieshenkilö heräilis ni pääsis etenemmää. Vois taas vaikka vilkasta opinnäytetyötä \n/, jos sais vaik 3 riviä lisää siihen.

Huomenna ois se meijä vuosipäivä...vaa eipä sillä ole mitää väliä..nään tuon ukkelin pari tuntia hereillä ja sit pitääki lähteä jo Oulaista kohti.
Tämä viikko on menny melkolailla linuxin kans värkätessä..siis töissä. Mut ainaki o jotai oppinu..vaikka vielä on iha pihalla koko sydeemistä.

Ensviikolla aateltii porukoitten kans lähtä käymään Jkyläs. Ja Haaparannasta pitää hakea Tlle pepperiä :)

Eipä tässä tämän kummosempia...