IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.06.2007 02:44

Kajaanin matkasta ku oli selvitty, ni heti maanantaina pidettii sitte joku Meksikolainen-mikä-lie-ilta ja mutustettii nachoi ja tacoi ja tehtii tortilloi. Musiikkina oli jotai ihme joikumista. Oltii siis Suvilla, siel oli Henna ja Siniki.

Tiistaina lähin töistä suoraa ajelee Vantaalle. Käväsin kämppää tsekkaamas ja menin Maijalle. Katriki tuli sinne, tai siis se oli siel ollu jo tunnin ennen ku mä ehin sinne. Siel sitte vaihettii kuulumisii ja sen sellasta. Sieltä vielä ajoin Itiksee hakee pari astiaa serkulta ja sitte yötä myöten kotia kohti. Kylläpä oli rankka reissu!

Keskiviikko ja torstai meni hyvin pitkälti töissä. Perjantaina oli lupsakka päivä. Töiden jälkee lähettii ajelee mökille päin. Illalla lähettii Mäntyharjua kohti, Tommolan tanssilavalle. <virne> Käytii siellä tsekkaamas menoo ja pääsyy oli Dannyn esiintyminen. Täytyyhän semmostakii Suurta Tähtee käydä kerran elämässää kattomas. Siel mä olin eturivis kaikkien eläkeläisten kans. <vink>
Hyvä keikka oli, ei siinä mitää.

Lauantaina illalla ajelin jo mökiltä takasin Kotkaan, ku sunnuntaina piti mennä taas töihi. Töiden jälkee sit lähettiiki Suvin kans Amarilloon. Siel tuli hengattuu useempiki tunti. Nopeest se aika meni jutelles.

Maanantai meni töissä. Tiistaina, eli tänää tuli käytyy aamupäivällä Pasaatis ja Jumalniemes kiertelees alennusmyynneis. Eipä siel oikein mitää ollu. Ihme kamaa.

Huomenna kuitenki lähtää Sannan kanssa Hesaa kohti. Siel on vähän paremmat apajat, näin alennusmyyntejäki ajatellen. <vink>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.