IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.07.2007 18:03

Keskiviikkona käytii tosiaa Sannan kans Hesas shoppaamas. Keskustas pyörittii joku semmonen seittemisen tuntii ennen ku koluttii viel Itis sen jälkee. Tulihan sitä siis yheksän tuntii shoppailtuu. <virne> Hauska reissu oli tosiaa joo ja kaikkee kivaa löyty viel. Aamu kymmeneltä lähettii ja oltii sitte illalla vähä yli ykstoista kotona. Nähtiihän me julkkiksiikii, Ellen Jokikunnaksen pikkusisko Ida ja sitte Köyhistä ritareista se Nicolas Thieulon.

Torstaina piti mennä töihi. Nilkka oli keskiviikkoillasta asti ollu turvoksis ja oli aika tuskaa olla töissä ku sitä särki eikä paljoo sietän astuu.

Perjantaina oli sitte lääkäriaika, ja joku tulehdus siinä nilkassa sitte oli. Ei muuta ku antibioottikuuri ja saikkua. Lepoa vaan.

Viikonloppu on siis menny täs vaa makoilles ja lähinnä nukkues. Nilkkakii on jo laskeutun ja sil voi astellaki. Kivakiva. &lt;hymy&gt; Harmittaa kyl vaa sen puoleen ku meidän oli tarkotus lähtee neljästää baariin lauantaina, mut eihän sekää sit onnistun mun kohal. &lt;suru&gt; Ja kaikenlisäks kuulin et Hunksien Mauno oli hillun siel! Ihan just mun tuurii. <totinen>

Huomen pitäis sit töitä taas tehä, ja tiistai myös. Keskiviikkona ois vapaapäivä, saas nähdä mitä ois luvassa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.