IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone

Ikäjakauma / Vuositulot | Suomi 2005Maanantai 31.07.2006 19:59

Yli 15 -vuotiaita: 4193222
Tulot yhteensä: 83 483 705 225e
19 909,20e

Ehdotus kansanedustajien palkkauksesta.
Kansalaisten keskipalkka * Indeksikorotus jonka kansalaiset ovat hyväksyneet.
Esim. 20 000e * 1,7 = 34 000e

Ns. provisiopalkkausjärjestelmä, missä tulot nousevat samalla ja vain silloin kun kansalaisten keskitulot nousevat.

Nykyinen palkka 66 480e, eli indeksi 3,324, jonka ovat kansanedustajien palkkiotoimikunta päättänyt. Mielestäni palkkiotoimikunnan kolme nimeä eivät edusta koko kansaa, vaikka aika asiallisesti jakautuneet taustat ko. henkilöillä onkin. Sanomatta selvää kuitenkin että varmasti jokainen näistä tienaa yli 100 000 vuodessa.

"Kansanedustajien palkkioista on jo muutaman vuoden ajan päättänyt täysin valtuuksin kolmijäseninen palkkiotoimikunta, jota johtaa ministeri Jaakko Iloniemi. Muut jäsenet ovat maaneuvos Jussi Alanen sekä oikeustieteen tohtori Pirkko K. Koskinen."

Provisiopalkka toimisi perustellusti porkkanana kansanedustajille tehdä kansan vaurautta edustavia lakeja. En silti väitä etteikö ajatus vielä tässä vaiheessa olisi täysin ongelmaton.

- Piski

MSNBC Poll: Should Bush Be Impeached?Maanantai 31.07.2006 18:17

http://www.msnbc.msn.com/id/10562904/

Do you believe President Bush's actions justify impeachment? * 292731 responses

Yes, between the secret spying, the deceptions leading to war and more, there is plenty to justify putting him on trial.
87%

No, like any president, he has made a few missteps, but nothing approaching "high crimes and misdemeanors."
4.3%

No, the man has done absolutely nothing wrong. Impeachment would just be a political lynching.
7.2%

I don't know.
1.8%
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1211350

"Israelin pommitukset öljytankkeihin libanonilaisella energiantuotantolaitoksella ovat aiheuttaneet Libanonin mukaan Välimerelle suurimman ympäristökatastrofin kautta aikojen.

Libanonin ympäristöministerin mukaan mereen on valunut 10 000-15 000 tonnia raskasta öljyä pari viikkoa sitten tehtyjen pommitusten seurauksena.

- Kyseessä on epäilemättä Välimeren suurin ympäristökatastrofi, jolla voi olla hirvittäviä seurauksia kaikille itäisen Välimeren maille, ympäristöministeri Jacub Sarraf sanoi."
--

Aika lohduton kuva iltalehden sivuilla. Aika herätä.

- Piski

Propagandasota alkanut | WW3Perjantai 28.07.2006 15:41

FOX hakkaa jenkkien tajuntaan ydinaseiskun vääjäämättömyyttä. Julkaistu 27.7.2006, eilen.
Näin saadaan aivopestyä FOXin katsojat uskomaan itse absurdius ja valmiiksi syyttämään muslimivaltioita siitä mitä he eivät edes pystyisi tekemään. Seuraava Pearl Harbor, seuraava 7.7, seuraava 9/11. Tervetuloa kolmas maailmansota.

http://www.infowars.com/articles/ww3/fox_latest_trying_scare_america.htm

Asian mahdollisuudesta ei edes keskustella järkevästi, tai siitä millaisia estoja jenkeillä on sitä vastaan, vaan sanotaan että "5 - 10 vuotta niin se tulee tapahtumaan".

- Piski

Exxon Mobil profit tops $10 billionPerjantai 28.07.2006 11:36

Kapitalistisen yhteiskunnan dilemma:
Kuinka saada vastuu elintärkeän tarvikkeen hinnasta tasoitettua niin, että kun hinta nousee kuluttajia vahingoittavan korkeaksi, vahinko tasautuu kuluttajan ja tarviketta tuottavan yrityksen välillä.

Ei se todellisuudessa lienee ole ongelma. Ongelmahan on se että ihmiset käyttävät tarviketta enemmän kuin tarvitsisi. Ovat jo pitkään tehneet. Nyt seurauksilta ei sitten enää voida välttyä, mutta samalla kun kuluttajat valittavat hinnan noususta, yhtiöt tekevät ennätysvoittoja.

Voidaanko siis sanoa että ähäkutti, Mitäs annoitte naapurisi ostaa sen SUV:n? Olisi lienee pitänyt protestoida ja takoa järkeä päähän jo vuosia sitten. Ymmärtämättömyydestä epätoivoon tilanteen edessä? Luuletko että se hillitsee hinnan kasvua?

Idiot.

- Piski

Itse saatanaTorstai 27.07.2006 11:39

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/YK+ei+p%C3%A4%C3%A4ssyt+yksimielisyyteen+iskun+tuomitsemisesta/1135220824912

YK ei päässyt yksimielisyyteen iskun tuomitsemisesta | HS 27.7.2006

Koko päivän kestäneessä väittelyssä tehtiin lukuisia muutoksia Kiinan laatimaan lausuntoehdotukseen. Yksi surmansa saaneista YK:n tarkkailijoista oli kiinalainen.

Kärsivällisyys loppui siinä vaiheessa, kun Yhdysvallat vaati lausunnosta pois lausetta, joka tuomitsee "kaikki YK:n henkilöstöön kohdistuvat tahalliset iskut".

--
Eli jenkit ei halua tuomita kaikkia YK:n henkilöstöön kohdistuvia tahallisia iskuja?
Aika huonoa diplomatiaa. Onneksi tätä menoa palaa muilta valtioilta hihat jenkkeihin.

- Piski
"Alarming new questions about the death of Iraq weapons inspector David Kelly have been raised as a major investigation cast doubt on the official verdict that he committed suicide.."

David Kelly - UK:n johtava joukkotuhoasetutkija 2003.

"Dr Kelly was the only person in the United Kingdom that year deemed to have died from severing the ulnar artery in his wrist, a particularly difficult and painful process as the artery is deep and Dr Kelly had only a blunt garden knife."

"Dr Kelly's body was found shortly after he was named as the source for a BBC report which claimed Downing Street 'sexed up' the official dossier on Saddam Hussein's chemical and biological arsenal."

We live in a cruel, cruel world.
- Piski
Näitä on ruvennut leviämään gallerian blogeissa. Koska minultakin kanta aiheeseen löytyy, pitänee se siis ilmaista.

Varmasti nämä meemienlevittäjät ovat humanisteja, kuten myös minäkin, näkemyksemme asiasta vain eroaa.

Moraalinen ja käytännöllinen kysymys.
Moraalisesti ihmisen tappaminen luonnollisesti on väärin. Mikä tämän moraalisen näkemyksen luo, sitä en tiedä, mutta uskoisin että abortti-ikäisellä alkiolla ei ole käsitystä kuolemasta eikä siksi kuolemanpelkoakaan. Niin julmalta kuin se kuulostaakin, abortin tekeminen saattaa pelastaa kaksikin ihmishenkeä.

Olen nähnyt tuoreita lapsiperheitä, joilla nuoret vanhemmat, jotka eivät selvästikkään ole ennen lapsen hankkimisen päätöstä ymmärtäneet vastuuta mikä lapsen mukana tulee. Kun ymmärtämistä on sitten tarvittu, siitäkin on luovuttu pelkästään elämän helpottamisen toivossa. Tästä seurauksena on liikuntarajoitteisia, ylisyöneitä ja 'pilalle hemmoteltuja' (esim. saa karkkia kun vähän kiukuttelee, kyllä ne makealla hiljaa pysyy) lapsia jo parin vuoden iässä. Samalla vanhemmat ovat eronneet ja työttömiä tai pätkätyöläisiä. Myös oman ajan puutetta on surkuteltu.

Olemme myös toistuvasti joutuneet lukemaan surullisista murhista, joissa tekijänä on ollut isä tai äiti, ja uhreina oma lapsi, sekä joissain tapauksissa myös puoliso.

Jos äiti jolla on halua vielä mennä ja bilettää, haluaa tehdä abortin, mielestäni yhteiskunnalle tulee silloin halvemmaksi kannustaa siihen, kuin joutua elättämään lapsiperhettä, jolla ei välttämättä ole edes kunnon tuloja (tai yksinhuoltaja) ja mahdollisesti myöhemmässä elämässä moniongelmaista yhteiskuntakelvotonta nuorta.

Laajemmalla skaalalla haluaisin myös käytännön tasolla huomauttaa eräästä toisesta globaalista ongelmasta. Planeetan ylikansoittuminen.

Montako miljardia meitä tänne mahtuu? Tällä hetkellä jo luonto kärsii ihmisen ylivoimasta sen edessä ja teknologinen kehitys, vaikka voisikin edistyä luonnon ehdoilla, luo lisää ympäristöämme horjuttavia jätteitä, DU -ammusten tehdessä elinkelvottomaksi suurempiakin alueita. Elintilan tarpeessa metsiä raivataan, eikä ihmiskunta ole vieläkään päässyt omasta itsekkyydestään sen vertaa yli että voisi jättää kärsimyksen tuottamisen taakseen ja kurkottaa tähtiin.

Kansantaloudellisesti suomessa kuitenkin on tulossa vakava työntekijäongelma joidenkin vuosien päästä. Tarvitsisimme kipeästi n. 5 - 10 vuotiaita lapsia jotka tasapainottaisivat tilannetta sitten kun kriisi tulee ajankohtaiseksi (varmasti omalta osaltaan maahanmuutto auttaa).

Jos siis haluatte välttämättä lapsen, ettekä ole vielä keksineet järkevää syytä miksi juuri teidän geeninne pitäisi jatkua (vaistonvarainen vietti), adoptoikaa siis kiinalainen. Hyvällä tuurilla pahin vaippaikä ja unettomat yöt ovat menneet ohi, saatte takaisin osan vapaudestanne, teette palveluksen luonnolle ja ihmiskunnalle, sekä rauhoitatte omalta osaltanne hieman kiinan talouskasvua.

Itse 'meemihän' on puhtaasti tunteisiin vetoavaa propagandaa ja kirjoitettu ilman tarkempaa ajattelua. Siinä luetellaan sikiön ajatuksia, abortin tullessa seitsemännellä kuulla. Kaikki jotka ovat asiaan perehtyneet tietävät ettei siinä vaiheessa enää abortteja tehdä (onko se nyt kahdeksannen vai kahdennentoista viikon jälkeen).

Tunteisiin vetoavaa propagandaa.

- Piski
ps. Wikipedia luettelee ylikansoittumisen ongelmat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Overpopulation#Effects_of_overpopulation