IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone
USD on suorastaan pahaenteisen kaunis. Yksityiskohtainen ja symbolitaustaltaan rikas.

Luodaan sellaiset olosuhteet että voidaan lukea ajatuksella.

http://www.rinf.com/columnists/news/dirty-secrets-of-the-temple

- Piski
Ei tarvitse muutakuin käydä perjantaiaamun iltalehden otsikot läpi.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200606294731632_uu.shtml
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200606304733272_uu.shtml

Perjantaiaamun vitutus.
Propagandakoneistokin jatkaa jylläämistä.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200606304733268_uu.shtml

- Piski

Israel hyökkäsi Gazaan | Coup d'etat!Torstai 29.06.2006 13:43

Israel on pidättänyt useita Hamas -hallituksen ministereitä ja kansanedustajia.
Kysymys ei missään vaiheessa ollutkaan kadonneesta korpraalista.

Kysymys on vallanvaihdosta (kun ei tykätä demokratiasta silloin kun ne ovat omien tavoitteiden vastaisia).

Ja muu maailma hyväksyy hiljaa tämän kaiken.
--
Protestin voi myöskin esittää, lähetystöön voi lähettää sähköistä postia:
http://www.yritystele.fi/actions/sendMailToCompany.do?method=prepareMail&companyEmail=helsinki@israel.org&f1=&f2=

- Piski
"Eduskunnan keskuskanslian tietojen mukaan kaikki kansanedustajat eivät ilmoita sidonnaisuuksiaan rehellisesti.

Keskuskanslian keräämien tietojen mukaan alle joka kymmenennellä parlamentaarikolla olisi merkittäviä liike- tai sijoitustoimintaa varten hankittuja omistuksia. Asiasta kertoo sanomalehti Keskisuomalainen.

Keskisuomalainen kävi läpi kaikkien kansanedustajien henkilökohtaisesta taloudellisesta tilanteestaan antamat tiedot. Tietojen luovuttaminen on edustajille vapaaehtoista.

Parlamentaarikoilta pyydetään kertomaan merkittäviksi katsomistaan omistuksista ja äänivallastaan yhtiöissä. Kansanedustajista 182 on jättänyt joko taloudellista tilannetta koskevat kohdat täyttämättä tai koko kyselyn palauttamatta.

Yleinen tapa

Eduskunnan lainsäädäntöjohtajan Keijo Koivukankaan mukaan tietojen puuttuminen ei johdu kansanedustajien välinpitämättömyydestä. Hän uskoo, että edustajilla ei ole merkittäviä omistuksia.

Kokoomuksen kansanedustaja Pekka Kuosmanen puolestaan myöntää, että omistuksista kertomatta jättäminen on eduskunnassa yleinen tapa. Maan varakkaimpiin kansanedustajiin itse kuuluva Kuosmanen ei ole ilmoittanut tietoja sidonnaisuuksistaan."
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200606284723364_uu.shtml

Jahas, eli 182 kansanedustajaa kahdesta sadasta ei ilmoita taloudellisia sidoksiaan. Vaikka en usko että jokaisella olisi suuria osuuksia erinäisistä yrityksistä osakkeidenkaan muodossa, varmasti niitäkin on.

Lainsäädäntö, joka pakottaisi kansanedustajat tekemään julkisen selvityksen osakkeistaan ja taloudellisista suhteistaan yrityksiin, kasvattaisi todennäköisyyttä kansalaisen tai tutkivan journalistin huomata kansanedustajien päätöksiin mahdollisesti vaikuttavat yksityiset intressit.
Lainsäädäntö myöskin toimisi vahvana aseena korruptiota vastaan, kiinnijäämisriskin noustessa vähentäen halua yrittää "omaan pussiin pelaamista".

- Piski

Israel hyökkäsi Gazaan | Coup d'etat?Keskiviikko 28.06.2006 13:48

Kyllä, Israel väittää että korpraali Gilad Shalit on palestiinalaisten ääriryhmien vankina ja on tämän johdosta ryhtynyt pelastusoperaatioon.
Panssarivaunuja, helikoptereita, tuhottu Gazan energialaitos, etc. Yhtä korpraalia pelastamaan on lähetetty melkein kaikki mitä löytyy. Hiukkasen yliampuvaa kenties? Vai onko taas aika kaivaa tinahattu esille ja miettiä mitä kaiken tämän takana on.

Israel ei ole koskaan tykännyt palestiinasta. Vielä vähemmän sen jälkeen kun Hamasin edustajat nousivat demokraattisen prosessin tuloksena valtion johtoon. Gazassa on ollut levottomuuksia aina. Israelilaiset ovat rasistisia arabeja kohtaan ja päinvastoin.

Jokatapauksessa, avoin hyökkäys on provokaatiota. Jos palestiinalaiset puolustavat maataan, Israel tulkitsee sen sotatoimeksi heitä vastaan, vaikka he olivat ensin ylittäneet rajan. Tämä johtanee avoimeen sotaan ja Gazassa ei asuta moneen vuoteen (seuraavat asukkaat ovat Israelilaisia ei palestiinalaisia). Israelin kalusto on amerikkalaista alkuperää, eikä palestiina pysty vastaamaan muuten kuin sissisodankäynnin muodossa. Tämä on helppo leimata terrorismiksi.
Tietenkään ei ole tietoa mitä Mossad puuhaa tällä hetkellä, voihan se olla että vallanvaihto Ramallahissa tapahtuu vaivihkaa.

Pidetään silmät auki.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200606274719316_uu.shtml

- Piski
Koskaan nähnyt miten valta siirtyy muutamassa tunnissa presidentiltä toiselle?
2002 Venezuelan Presidentti Hugo Chavez syöstiin vallasta tarkasti laskelmoidulla tapahtumaketjulla. Myöhemmin Chavez palautettiin takaisin perustuslailliselle istuimelleen sen köyhälistön toimesta, jota hän palvelee, väkivallattomasti.
Kuvausryhmä oli presidentillisessä palatsissa kun alkoi tapahtua, materiaali on ykkösluokkaa.

Vaikka jenkit sanovat etteivät olleet vallankaappausyrityksen takana, Colin Powellin freudilaiset lipsahdukset ja propagandakoneiston tuottama materiaali näyttävät tarinan todelliset värit.

Piski suosittelee.

http://www.chavezthefilm.com/index_ex.htm
http://www.torrentz.com/torrent_13055.html (saa levittää laillisesti)
http://video.google.com/videoplay?docid=5832390545689805144&q=revolution+will+not+be+televised

- Piski
Anarkismi ei ole hallitusmuoto, se on sosiaalisen toiminnan muoto, horisontaalinen, ei pyramidimäinen hierarkia kuten valtiovalta. Anarkiassa ei ole keskitettyä valtaa (jotkut anarkistit vastustavat vain keskitettyä valtiovaltaa, esim anarki-kapitalistit)
Anarkiassa kaikkea tuottamista hallitsee tuottajat, eli tehtaan työläiset omistavat tehtaan, välineet ja tuotannon. Yhteisistä asioista päätetään demokraattisesti.

Anarki-kapitalistinen järjestelmä pitäisi käsitteen yksityisestä omistuksesta ja taloudesta, alistaen kaikki tämänhetkiset valtion tehtävät markkinavoimien alle. Sanomattakin selvää, radikaalissa muutoksessa kaikki joilla jo on, saisivat etumatkan hankkimaan lisää, kuten kapitalismi on meille tähän mennessä opettanut. Rikkaat rikastuu, köyhät köyhtyy. Ainoastaan ihmisen hyväntahto ja oikeudenmukaisuus olisivat tasoittavia tekijöitä.

Anarki-sosialistinen järjestelmä herättää myös kysymyksiä. Eikö tehtaiden sisälle muodostuisi omaa eliittistä järjestelmäänsä, kun ihmiset haluaisivat pitää työpaikkansa ja työehtonsa, luovuttamatta samoja oikeuksia uusille työntekijöille koska se heikentäisi heidän osuuttaan "saaliista". Tämä teoria taas nojaa oletukseen että ihmisen luonnollinen ominaisuus on itsekkyys.

|Olettamusta itsekkyyden teoriasta tukee nähdäkseni huonojen uutisten 'helppo myytävyys mediassa'. Se on itseään ruokkiva kierre, koska ihmiset olettavat muiden olevan itsekkäitä ja käyttäytyvät siksi samoin. Vähän niinkuin hiljaisuuden spiraali. Ainoat tavat yrittää muuttaa tätä päinvastaiseksi on näyttää esimerkkiä ja ihmisten henkisen kasvun tukeminen|

Anarchy FAQ tarjoaa monta hyvää kysymystä, joita en ikävä kyllä pysty tällä ajallisella resurssilla käsittelemään. Perustava ajatus miksi anarkia olisi hyvä sosiaalinen toimintajärjestelmä tukeutuu siihen että kaikki sodat ovat lähtöisin valtioista. Jos meillä ei olisi valtiota, valtiomme ei myöskään voisi keskittää niin paljoa voimavaroja että sodankäynti olisi mahdollista. Tämän varjopuolena olisi sitten taas se että jäisimme käytännössä ilman tehokasta puolustusta, jos toinen valtio olisi halukas ottamaan luonnonvaramme haltuunsa.

Jokatapauksessa, oli anarkistinen järjestelmä mikä tahansa, uskon että se voi toimia vain jos ihmisestä itsestään lähtee voima, joka pakottaa (tai vapaaehtoisesti sitouttaa) yksilön toimimaan kaikkien edun mukaisesti. Uskon myös että suurimmalle osalle tämä on itsestäänselvyys.

Monta kysymystä ja vastausta:
http://www.gmu.edu/departments/economics/bcaplan/anarfaq.htm#part1

--
1990 -luvun jälkeen Suomen pienituloisten tulot ovat kasvaneet 6%. Suurituloisten tulot ovat kasvaneet 30%. Tasa-arvoisuus ei toteudu kapitalismissa.

- Piski
http://www.om.fi/20440.htm

Mutta ei se välttämättä ole paha asia. Itse asiassa olen aika tyytyväinen sen perusteella mitä olen lukenut. Puhutaan siis kansalaisvaikuttamisen politiikkaohjelmasta.
Perustana kansalaisaktiivisuuden kasvattaminen (demokratian edellytys ja tyytymättömyyden vähentäminen, vältytään terroriteoilta) erinäisillä keinoilla, mm. mediakriittisyyden opettamisella (hel*etin hyvä, pelastetaan nuoriso).
Keinot jää epäselviksi, eikä ehdotusta koko kansalle avoimesta äänestystietokannasta joka sisältäisi kaikki lait vielä ole ainakaan minun silmiini sattunut.

Ohjelman tarkoitus on hyvä, nyt kun näkisi vielä käytännön toimivuuden.

- Piski

Bush's Baghdad PalaceMaanantai 26.06.2006 12:04

Jenkit rakentaa Tigris -joen rannalle 500 miljoonan euron lähetystöä.
Siis tämä niiden 14 pysyvän tukikohdan lisäksi.
Diktatuurista diktatuuriin.

http://www.thenation.com/doc/20060703/howl

Irakin uusi pääministeri al-Maliki näemmä sittenkin yrittäisi päästä eroon jenkeistä. 'Reconcilation plan' antaisi armahduksen Irakin ja liittoutuneiden joukkoja vastaan hyökänneille vapaustaistelijoille, korvaukset liittoutuneiden siviiliuhreille ja aikataulun jenkkien vetäytymiselle.

Puheethan eivät ole minkään arvoisia jos mitään ei tapahdu.

Mutta Malikin puheissa on tärkeä pointti terroristien ja vapaustaistelijoiden erottamisesta. Vapaustaisteluna katsottaisiin laillinen oman maan puolustus ulkopuolista valloittajaa vastaan. Tällaista rajanvetoa jenkkien johto ei ole halunnut tehdä (paitsi sodan alussa muutama yksittäinen pentagonin lähde) terroristien ja vapaustaistelijoiden välille. Olihan al-Zarqawi todiste siitä että Irakissa on terroristeja, ja että taistelua siellä täytyy jatkaa jottei sitä tarvitsisi nykissä tehdä.
http://www.msnbc.msn.com/id/13521628/site/newsweek

Kumma kyllä, mitä enemmän lukee, sen enemmän minäkin haaveilen valkoisen talon räjäyttämisestä, vaikka sitten kemiallisilla (toiset 'nukettaisivat' koko jenkkilän).

Mutta ehkä muutama terroristivideo olisi paikallaan. Painopisteenä jenkkien ulkopolitiikan muuttaminen. Näkisivät mitä se riistäminen aiheuttaa.

- Piski