IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone
[23:30] <Kze-Dum> Itse olen esittänyt gravitaation materian ja anti-materien toisiaanvetävistä voimista. Anti-materiaa ei löydy mistään kerran se on omassa ulottuvuudessa. Nämä ulottuvuuden ovat yhteydessä toisiinsa atomin, tarkemmin neutronin välityksellä.
[23:31] <Kze-Dum> Neutroni raskain hiukkanen, joten olisiko ajatus että neutronin "sisällä" olisi anti-atomi?
[23:31] <Kze-Dum> Samoin anti-atomista katsottuna atomi on neutronin sisällä?
[23:32] <Drage> aika julma ajatus muuten :P
[23:32] <Kze-Dum> Selittäisi neutronitähden ja jonkun muun kappaleen suunattoman energiapurkaukset?
[23:33] <Kze-Dum> Painovoima niin kova että kappale osuu huikealla vauhdilla ja se rikkoo neutronin kuoren... materia ja anti-materia kohtaavat.
[23:33] <Drage> mahdollisesti joo, ihan pätevä teoria
[23:34] <Kze-Dum> Täällä kyllä anti-materia ja materia eivät vedä toisiaan puoleensa... ainakaan semmosta käyttäytymistä havaittu. Joten tähän pitää ottaa se että anti-materian ja materian ulottuvuuksissa on täysin sama kordinaatisto. Anti-materiaulottuvuus on tämän ulottuvuuden peilikuva.
[23:35] <Kze-Dum> Eli täällä kun syntyy anti-materia niin siellä syntyy materia. kordinaatistossa kun ulottuvuuksien erotus on tasa 0,0,0,0... niin vetovoima on näillä suurin.
[23:35] <Kze-Dum> Selittäisi painovoiman.
[23:37] <Kze-Dum> Vaikuttaa kaikkeen mutta sitä heikommin pitä kauempana ovat kordinaatistossa toisiaan. Kuvitellaan vaikka kolme ulottuvuutta jolloin kordinaatisto on (x,y,z)
[23:38] <Kze-Dum> etäisyydet ovat positiivisia jolloin ne pitäs merkitä pikemmin |x,y,z|... määritellään anti-materia negatiivisina ja materia positiivisina. atomi on kordinaatistossa 1,4,0 niin anti-.materiallisessa se on -1,-4,0
[23:38] <Kze-Dum> erotus ja etäisyys on 0 joten näillä on suurinveto voima toisiinsa.
[23:39] <Kze-Dum> Nollakohtana pidetään sitten neutroneja
[23:39] <Kze-Dum> tai siis... pikemmin nollan horisonttina... rajana joka erottaa ulottuvuudet keskenään.
[23:40] <Kze-Dum> Mikä tärkeintä... tämä myös selittäisi atomin koossa pitävän voiman.

--

Maailman tapahtumia | 30.5.2006Tiistai 30.05.2006 17:07

Saksan kansleri Angela Merkel haluaisi upottaa viittauksen "Jumalaan" EU:n perustuslakiin. Mille keskiajalle sitä nyt on jouduttu? Jenkkilässä ei yleensä ole kehumista, mutta sen kansan isät ajattelivat oikeita asioita kieltäessään kirkon ja valtion yhtenäistyminen (vaikka tiedetään että kukaan ei-uskovainen ei siellä voisi koskaan olla merkittävässä asemassa) ja antaessaan kaikille luvan kantaa asetta (vaikka jenkit eivät tätä vapauttaa käyttäkkään oikein vaan keskittyvät toistensa tappamiseen).

http://euobserver.com/9/21692

Amnesty julkaisi adressin Internetin vapauden puolesta. Maailmassa on edelleen useita valtioita jotka pitävät yllä sivustojen sulkulistoja. Tarkoitus on rajoittaa Internetin käyttäjien maailmankuvaa enemmän omaa hallitusmuotoa tukevammaksi, esim. sulkemalla pääsyn sivuille joiden sisällöstä löytyy sana "demokratia".

http://irrepressible.info/

Netissä liikkuu myös opas, jossa kerrotaan yleisimmistä palomuurien kiertokeinoista. Tärkeimpiä keinoja lienee dataliikenteen kierrätys anonyymiproxyjen kautta.


Seitsemän päivää ja Katso -lehtien aikaansaama boikotti Putansuun kuvien julkaisun jälkeen herätti toivoa. On piristävää huomata että emme eläkkään niin apatioituneessa yhteiskunnassa kuin päällisinpuolin näyttää. Aiheutti boikotti sitten muutoksen toimituksen linjauksessa tai ei, toivoisin silti samanlaista aktivismia ihmiskunnalle tärkeiden asioiden kohdalla.

Samalla uskoni EU:n toimintaan kohoni (Merkelin lausunnoista huolimatta), kun EU:n ulkoministeri päättivät yhteisestä linjauksesta Guantánamo Baytä koskien. Kyseessä ei kuitenkaan ollut vankka julistus vaan vapaamuotoinen pyyntö. Painetta jenkkien toiminnalle on aiheuttanut aiemmin jo Amnesty sekä useat pienemmät kansalaisjärjestöt ja monet arvostetut yksityishenkilöt, viimeisimpänä Lordi Goldsmith.

http://euobserver.com/9/21705

Mutta EU ei ole vielä yhtenäinen muuten kuin valtioiden instituutiotasolla. Jos halutaan samanlainen konsensus eurooppaan kuulumisesta, kuten jenkeissä omalla maallaan, ei Merkelin viimeisentyyppisille lausunnoille ole tilaa. Varsinkaan nyt kun Turkki on upottamassa omaa lusikkaansa yhteiseen siniseen soppaamme.
Yhtenäistä egoa luova toiminta, kuten vaatimus Guantánamon sulkemisen vaatimus, pitäisi esittää voimakkaammin ylähuoneen puolella. Hyvän vihollisen, tällä hetkellä jenkkien ulkopolitiikka, voi yhdistää meitä saman lipun alle, mutta samalla täytyy pitää huoli ettei meistä itsestämme tule uutta jenkkilää.

Suhteeni EU:hun on edelleen hyvin epävarma. Sanon jenkkejä jenkeiksi koska... Ne on?

- Piski

Adressit.com | Allekirjoita omasiMaanantai 29.05.2006 00:22

http://www.adressit.com/

Toivottavasti hyödyllinen palvelu. Aika näyttää.

- Piski

[Ei aihetta]Perjantai 26.05.2006 22:10

Yesterday was the day,
stone finally lifted off my shoulders.

Own tribe is always own tribe,
and in the end, it all will be ok.
.. ja että Moussaoi ei kuulunut 19 kaapparin ryhmään.

"I am the one in charge of the 19 brothers and I never assigned brother Zacarias to be with them in that mission," he said, referring to the 19 hijackers.

Mutta, miksi Osama sanoisi näin?
Hänhän on kieltänyt osallisuutensa syyskuun 11. tapahtumiin jo aikoja sitten.
http://www.public-action.com/911/oblintrv.html

Ja ne jotka ovat nähneet videonauhan Osamasta ja Al-Zawahiristä, myöntämässä terroristiteon, kannattaa katsoa tarkemmin (eikä välttämättä aina uskoa sitä mitä videossa sanotaan olevan).
Tummaihoinen mies ei ole Osama. Ellei sitten ole käynyt tekemässä massiivista nenäleikkausta jossain välissä ja opetellut kirjoittamaan oikealla kädellä
http://www.whatreallyhappened.com/osamatape.html

Okei, miksi siis tarve jenkeillä tehtailla viesti Osamalta että Zacarias Moussaoui ei ollut osallisena iskuissa? Liittynee varmaan jotenkin siihen että Zacarias halusi vetää pois tunnustuksensa, hänen mukaansa "ymmärtäessään että jopa Amerikassa olisi hänellä mahdollisuus saada puolueeton oikeudenkäynti".
Hankala kysymys. Toisaalta jatkuva puolitotuuksien julkaiseminen aiheuttaa epävarmuutta.
Asian todellista laitaa on hankala ymmärtää, ellei ota aktiiviseksi asiakseen asian seuraamista, todisteiden ja mielipiteiden vertailua.

Internet on maailmanhistorian suurin lahja ihmiskunnalle. Vapaa tieto. Informaatio ja dis/misinformaatio. Ihmiskunnan on kasvettava vastuunsa arvoiseksi.
Generation Hex.

Support net neutrality:
http://www.savetheinternet.com/

- Piski
http://video.google.com/videoplay?docid=-5137581991288263801&q=loose+change

Kattavasti kerrottu syyskuun 11. 2001 epäkohdat. Viihdyttävä, ammattimainen dokkari.

*****
- Piski
Jenkkien itsenäisyyspäivä lähestyy, eiköhän ole aika muistaa heidän ulkopolitiikkaansa videoterveisin, sini-puna-valkean roihutessa taustalla.

Lippuja saa ainakin:
http://www.tavako.com/
http://www.helsinginlipputehdas.fi/
http://www.flagmore.com/fi/

Muista paikoista ilmoitelkaa tänne tai mailiin. Yritän järjestää oman asialle omistetun nettisivun.

- Piski
ps. http://www.tehdasry.fi/solut/mvet/lippu/
http://www.dontattackiran.org/

Käykääs laittamassa nimi niin perustelen oman näkemykseni tilanteesta.

Vaikka jenkeillä on ollut pitkään lauseena "When Iraqi's stand up, we stand down", silti Irakiin rakennetaan useita pysyviä tukikohtia. 14 pienempää ja 4 isoa jotka kestäisivät isommankin tulituksen alla. Tukikohdat sijaitsee kartalla seuraavasti:
http://www.globalsecurity.org/military/facility/iraq-map-bases_111103.htm

Iranilla ja jenkeillä on olleet huonot välit (tai ei välejä ollenkaan) useaan kymmeneen vuoteen, sen jälkeen kun USA:n lähetystö kaapattiin Tehranissa. Jenkit tukivat Saddamia Irakin ja Iranin sodassa ja toimittivat kemiallisia (ja biologisia?) aseita. Nämä tuhottiin hyshys liittoutuneiden toimesta kun Irak nyt vallattiin. Ei liene mukava ajatus että Anthrax -laatikossa on jenkkiläisen firman osoite. No kuitenkin.

Iranin öljykentät löytyvät kartalta seuraavasti:
http://www.gregcroft.com/area2indexmap.ivnu
Vain noin 50 mailia Irak/Iran rajasta.

Poliittinen painostus koskien Iranin ydinohjelmaa on tullut yksinomaan jenkeiltä. Eurooppa ja Venäjä ovat tarjonneet erilaisia vaihtoehtoja, joista Iran on kieltäytynyt. Joissain tapauksissa Iran olisi voinut kehittää rakentavampia ratkaisuja tämän selvittämiseksi, mutta Ahmadinejadkin on höyrypää. Ei sillä, on heillä silti täysi kansainvälinen oikeus rikastaa uraania (ja loisi vaurautta, maalle ja alueelle). Riippuvaisuus jonkun muun maan uraanintuonnista, antaisi valtaa ko. maan luoda poliittista painostusta. Ja jos historiaa katsotaan, en yhtään ihmettele jos Ahmadinejad ei luota sen enempää eurooppaan tai Venäjään kuin jenkkeihinkään.

Jenkkien hallituksen himot on taas helppo selvittää.
Kuinka monta hallituksesta on Texasin öljymiehiä? Oletetaanko että he ovat idiootteja jotka kävelevät suoraan päin yleistä mielipidettä, nostaen globaalin vihan kaikkea sitä vastaan mitä he edustavat, vai oletetaanko mieluummin että he todellakin tietävät jotain öljystä ja toimivat sen mukaan, huolimatta globaalista mielipiteestä?
Jälkimmäinen. Harva valtionpäämies on täysi idiootti, vaikka Bush on paljon kerennyt säheltämäänkin.
Heillä on maailman tarkimmat arviot maailmanlaajuisesta öljytilanteesta ja siitä mikä virtaa mihinkin suuntaan. Tiedossa on myös öljypörssien NY:ssä ja Lontoossa aiheuttama vaikutus petrodollariin.
Iran uhkaa petrodollaria omalla öljypörssillä, vaikka jenkit itse suuren kuoppansa ovat kaivaneet, isoilla autoilla ja pidättelemättömällä luonnon resurssien kulutuksellaan. Jenkkien talous on tällä hetkellä pahasti velkaantunut ja öljyn hinnan kallistuminen aiheuttaa suuria vaikeuksia, ellei jopa talouden romahtamista.
Ei tietenkään voida unohtaa Cheneyn yhteyksiä Lockheed & Martiniin (asevoimien valmistus), tai Rumsfeldin yhteyttä Halliburtoniin, jonka alihankkija, Kellogg Brown & Root on tienannut kaikkein eniten Irakin sodasta.

We'll, here's news for you, OIL ISN'T GETTING ANY CHEAPER.

Katsokaa bensamittareita, ruvetkaa seuraamaan elintarvikekauppojen hintoja. Se näkyy jo nyt, ja tulevaisuudessa se tulee näkymään vielä enemmän, varsinkin jos Iranin öljy kulkee vielä petrodollarin kautta. Tämäkään ei pelasta, mutta lievittää tilannetta niin kauan ennenkuin vaihtoehtoisilla polttoaineilla kulkevat autot liikkuvat Suomen teillä. Eikä aikaa ole kymmentä vuotta. Sanotaan kaksi.

Millään valtiolla ei ole oikeutta aloittaa sotaa. Jos näin homma toimisi, ei olisi sotia.
Hyökkäystä Irakiin ei ollut YK hyväksynyt, sen takia se oli laiton.
Hyökkäystä Iraniin ei tule YK hyväksymään, sekä Venäjä että Kiina pitävät UNSC:ssä veto-oikeuden ja ovat asiassa ainakin toistaiseksi Iranin puolella.

Tämä ei estänyt jenkkejä menemästä Irakiin, mietin estääkö se menemästä Iraniinkaan.
Onneksi tilanne näyttää toistaiseksi siltä, ettei jenkeillä resursseja siihen ole ilman ydinaseen käyttöä (tosin Bush puhui äskettäin ydinaseiden kantoraketteja varustettavaksi tavallisilla taistelukärjillä, johon Putin näpäytti "entä jos menee raketit sekaisin?"). Kansainvälinen yhteisö ei voisi hyväksyä ydinaseen käyttöä kolmannen vuosituhannen alussa.

Silti, pitäkää silmänne auki, ei anneta neljännen ulottuvuuden harhan hämätä.

- Piski

Leaders of the free world must be SHOT
http://www.globalsecurity.org/military/facility/iraq-maps.htm
..kuten vanhassa testamentissa on kerrottu..
:P

- Piski