IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Ihkutusta, raahasin itseni NaamiohuveihinPerjantai 22.05.2009 18:37

Jeeeee. Sain ostetuksi Sweeney-cossiini punaisen ja ruskean (vesiliukoisen) Grimasin napin, joten meikkeihin löytyy nyt sotkettavaksi:

-musta
-(melkein) valkoinen
-punainen
-ruskea

Ihan vaan kiinnostuneille, että miksi juuri noita värejä, niin Sweeneyn meikithän eivät ole laisinkaan vain mustavalkoiset, vaan esimerkiksi silmienaluset muistuttavat aavistuksen punertavaa ja aion sotkea siihen toistakin väriä, että siitä tulee luonnollisen näköinen, mutta silti juuri ne leffa-Sweeneyn silmät. Sitten suurimmat kasvon piirteet heilahtavat ruskeaan, kuten nuo Deppin poskipäiden korostukset ja muuta sellaista. Samoin otsassa on ohimoilla varjostukset, jotka kaipaavat samaa sävyä. Mustaa melkein sellaisenaan käytän Sweeneyn SÄNKEEN ja pulisonkeihin, joita en vaivaudu partakrepeistä liimaamaan. Onko kukaan ennen huomannut? Ylähuulessa ja leuassa näkyy. Katsokaa vaikka!

Hyvä EI NÄIN -esimerkki Sweeneyn meikeistä: http://www.cosplay.com/photo/1623770/


Ja myös ihan btw ostin toisen peruukin KYMMENESSÄMINUUTISSATUPEERATTUAHALVINTAPERUUKKIAJOKAKAUPASTALÖYTYI-peruukin tilalle. Oikeastaan aion käyttää vanhempaa peruukkia "alla", ohennan sitä paljon ja sitten etuhiusrajaan ompelen tarkasti huolitellun kiharretut mustat hiukset ja otin vielä sellaisen peruukin, jossa oli (kuvan mukaan hopeaa) valkoista kuitua kahtena raitana, ja teen Sweeneyn "kauneushaivenet" sillä. Vanha raita peittyy uuden mustan alle, joten raidan puolikin vaihtuu tällä kertaa oikeaksi. Kuitukin on laadukkaampaa, vaikka hintaeroa oli vain päätähuimaavat 3 euroa.

Laitan myöhemmin kuvaa harjoittelumeikeistä mahdollisesti ja ehkä. Jos ei ekalla kerralla onnistu, niin sitten en kehtaa, mutta jos onnistuu liian mahtavan hyvin, niin haluan ehkä säästellä niitä Desuun. Partaveitsen teristäkin kyseltiin kuvia jo ja niitä saa, kunhan olen saanut ainakin toisen niistä siedettävään kuntoon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.