IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Kesä alkaa tänään.Tiistai 08.06.2010 14:48

Nyt menee kiireiseksi. Muutamia viikkoja olen ollut täysin tekemättömänä cossejeni suhteen. Uskon, että olen toipunut saamastani kolauksesta. Tämä cosplaysessio tosin alkaa siivoussessiolla! o/ Aika kauheaan kuntoon huone pääsi viime torstain meinigeiltä...

Tiesittekö muuten, että olen kirjoittamassa meidän näytelmäkerhon seuraavaa nätelmää varten käsikirjoituksen, joka perustuu Haibane Renmeihin?? Minusta aivan mahtavaa. Olen aina halunnut kirjoittaa käsiksen ja vieläpä sain tämän mahdollisuuden tehdä sen tämän mahdottoman ihanan animen pohjalta. Tämä lähti minun aloitteestani. Todellisuudessahan heillä ei ole mitään hajuja minun kirjoittajantaidoistani, mutta ei haittaa. En ainakaan aio tuottaa pettymystä. Katson sarjan läpi tehdessäni tämän kuukauden cosseja ja heinäkuun sitten kirjoitan sitä samalla, kun jo toivottavasti samaaan aikaan teen mediadiplomia.

Aurinko paistaa niskaani ikkunasta, kun istun sohvalla kirjoittamassa tätä. Ja sisko katsoo vieressä telkkarista Summerin wnb ranskalaista Lostia. Tämä tuntuu todellakin kesältä. Aiemmin aamulla haaveilin taas WCS:ssistä, jonne en tänäkään vuonna valitettavasti pääse osallistumaan. Minusta se on todella sääli. Jos saisin parin vielä nyt, asut ja esityksen ehtisi vielä valmistamaan kunnialla. Olen kuitenkin sen verran realisti, että paria ei minulla yhtäkkiä suuhun tupsahda, ellei yläkerran herra ole niin tarkoittanut. Epäilen sitä. Olen käynyt ja kysynyt mahdolliset vaihtoehdot läpi, joten en voi muuta kuin istua tässä ja olla realisti. Mutta, voihan asian nähdä positiivisella tavallakin. Todennäköisesti sitten ensi vuonna osallistun karsintoihin jonkun mahtavan cossaajan kanssa, johon olen ehtinyt vuoden aikana tutustua. Taidot ovat taas kohenneet ja mahdollisuudet voittoon siten tietysti korkeammalla. Siinä vaiheessa olen toivottavasti jo Jyväskylän/Vantaan ammattikorkeassa opiskelemassa vaatetusalaa. Tulevaisuus siintää silmissä.

Kello alkaa näyttää kahtatoista. Nousen tästä ylös siivoamaan ja sen jälkeen... Hmm. Hankin jostain lankunpätkän, johon piirrän miekanterän ääriviivat ja teen sitten materiaalikartoituksen, eli mitä vielä puuttuu. Sitten voisinkin ehkä käväistä Tampereella tai Ideparkissa. Tampereen Eurokankaassa oli luonnonvalkoista pellavaa vähällä reilulla kympin/metri ja Sinooperista saan taas maagista muovailu massaa pistooliakin varten. Kotona varmaan taas otan mittoja ja mietin kaavoja. Ehkä voisin tehdä Jackin rannekkeen. Hiukan ärsyttää, mutta jos en löytäisi vaikka nappikaupasta tai Vapaavalinnasta oikeansävyistä punertavaa puuvillalankaa, joudun jälleen turvautumaan akryylimaaleihin. Sitä en tämänkohdalla haluaisi tehdä, muuta kuin pakon edessä.

Zexy, missäs vaiheessa teen sinun pukusi? Ilmeisesti Desun jälkeen.

Nyt vielä kerran vahvistan, että en ole tulossa Desuun. Siinä menisi kallisarvoista rahaa ja aikaa. Erityisesti nyt ne ovat todella tärkeässä osassa kapteeni Sparrown puvun valmistumisen kanssa. Peruukkikin pitäisi tilata. Tuli vain mieleen...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.