IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä



Pirates of the Caribbean jatkaa trilogiaansa neljännellä osalla: Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Tällä kertaa elokuva perustuu löyhästi samannimiseen Tim Powersin kirjoittamaan novelliin. Käsikirjoittajat ovat jälleen Terry Elliot ja Terry Rossio.

Pirates-elokuvat seilaavat tällä hetkellä muutosten vesiä, nimittäin budjettia on laskettu kolmanneksella. Alusta asti mukana olleen tuottajan Jerry Bruckheimerin mukaan jo neljännestä osasta yhä erilailla kiinnostavan tekeminen on jo haaste sinänsä. Toisin kuin tuottaja, kolmen kassatykkielokuvan ohjaamisen jälkeen ohjaaja Gore Verbinski joutui vaihtoon. Paikkaajana toimii Rob Marshall, joka on tunnettu mm. elokuvien Geishan muistelmat, Nine ja Chicago ohjaajana.

Luonnollisesti Johnny Depp jatkaa matkaansa Jack Sparrowna, johon ilmoitti kiinnostuksensa heti alusta alkaen. Aiemmista kolmesta elokuvasta Will Turnerina ja Elizabeth Swannina tunnetut Orlando Bloom ja Keira Knightley ilmoittivat vetäytyvänsä projektista jo ennen, kuin se sai edes virallisesti alkunsa. Muita näyttelijöitä jotka eivät jatka mukana on esimerkiksi Mackenzie Crook, joka näytteli puusilmäisen merirosvon Ragettin osaa. Sen sijaan Gibbs (Kevin McNally) ja Barbossa (Geoffrey Rush) ovat edelleen elokuvassa mukana. Uusia nimiä ovat mm. Ian McShane, Penélope Cruz, Gemma Ward, Astrid Berges-Frisbey ja Sam Claflin.

On Stranger Tides jatkaa siitä mihin At World's End päättyi. Jack Sparrow lähtee etsimään Elämän lähdettä. Ongelmana on, että hänen peräänsä lähtee myös Mustaparta (Ian McShane), joka hamuaa takaisin kadotettua nuoruuttaan. Sanotaan, että kaikkien pahojen tekojensa jälkeen hän yrittää palauttaa sillä viattomuutensa. Mukana on myös Mustaparran tytär Angelica (Penélope Cruz), jonka kanssa Jack Sparrowlla on yhteinen menneisyys ja lämpimämpiä tunteita. Käyttääkö hän tätä vain hyväkseen? Elokuvassa tullaan merenneitojen lisäksi näkemään myös uusimman teaserin mukaan myös zombeja.

Uusien tietojen mukaan elokuvan ensi-ilta olisikin jo 20. toukokuuta 2011. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides ilmestyy 3D:nä, että tavallisena "2D:nä". Uutta kuvamateriaalia löydätte tästä merkinnästä (spoilervaroitus)! DeadMonkey


JOUDUIN TEKEMÄÄN TEKSTIN UUSIKSI, KOSKA VAHINGOSSA POISTIN SEN.

Viimeisenä ensimmäiset kuvat Barbossasta. (Näille ei voi olla nauramatta.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.