IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Semi-ilta?Lauantai 24.02.2007 16:59

Mä kuvittelin löytäväni itseni himasta viimeistään kello kolme ja sitä ennen istuneeni jossain rauhallisessa istumamestassa nieleskelemässä huurteisia. Tai lisäks paria rommikolaa. MUTTA, löysin itseni Onnelasta ja pääsin himaan klo 5 aamulla. Jeepäjee.

Oli perjantai, mutta en oo nähny Ilolaa niin tyhjillään puol yhdeltä. Tanssilattialla oli tilaa ja baarin toisessa osassa oli vielä vapaita pöytiä, joiden päällä tanssia. Ja lisäks niillä pöydillä tanssi myös reilusti jätkiä.

Olin jonkun verran muita jäljessä juomisessani. Oltiin alotettu Baarista ja siellä oli mahdollisesti jopa HETERO baarimikko. Salmarit naamaan ja tuoppi. Muut oli istunu siellä jo noin 2 tuntia. Käytiin yhden jätkän kämpillä ja se matka makso mulle kaks bussilippua. Kallis olut. Mut ihan sama. Onnela. Kuvittelin tuhlanneeni illan aikana 60€, mutta siitä 15€ pois, koska maksoin yhdelle kiskurille jostain mikkiständeistä ja piuhoista. On se hyvä, että saan 60€ kuussa.

Tein Onnelassa huomioita. Yks tummahipiäinen jätkä yritti estää ihan reilusti semmosta pientä catfightia tanssilattialla. Seisoin itse parvella ja katselin. Ja katselin myös sitä kun poke seisoo mun vieressä ja kattelee kyllästyneen näkösenä sitä samaa tilannetta. Se katteli sitä tapahtumaa hetken aikaa ja haki sen jälkeen lasin vettä tiskiltä. Flirttaili samalla baarineidin kanssa. Ei oo flaikka jos ei tuu verta. Tosin mullekin on opetettu se, että tappeleviin naisiin EI OLE KIVA KOSKEA. Niillä on ihan ihmeelliset nivelet, kun ei edes lukko-otteet toimi. Tj. En tee niitä hommia. En.

Tajusin taas tunnin tissien bongauksen jälkeen, että kun menee 'bout minne tahansa hottiin yökerhoon, niin ensimmäinen asia, jonka mies bongaa paikan päältä on 99D:t ja minihameet. Se vaan menee niin. Useimmilla jätkillä. Parisuhde jarruttaa vähän. Tai sen pitäis. Ois paree ainaki. Parisuhteet onkin jees siitä, et noista asioita voi toki keskustella.

Se mikä tossa hommassa on vittumaista, on se, että ne kaikki kivat tytöt jää huomaamatta. Sokeilla on jotain, mitä ei näkevillä ole. Clear vision.

Mä näin siellä Heinolassa eilen elämäni upeimman perseen. Se aasialaischicksi oli sen näkönen, että mä en osaa enää kuvailla sitä. Kaveri huomautti, että se saatto olla maksettu tanssija. Osas se sitä peräänsä toki heiluttaa. Ja oli sillä jätkä, joka osas kanssa. Maksettu pari? Ammattilaisia? Mitä vittua? Soittakaa Sedulle! Musta pitäis tulla toimittaja, mä haluun tietää.

Mut se perseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se oli semmonen, etten pääse siitä näystä ikinä eroon. Jumatsuikales SAATANA! Se tyttö oli silkkaa pornoa, vaikka sillä oli vaatteet päällä. Tai oli sillä "jonku verran vaatteita" päällä. Huhhuh...

Mä menin itse joraamaan vasta myöhemmin illalla. Mulla oli paljon hauskempaa vittuilla sieltä parvelta tanssilattialla oleville kavereille. Oli toki sitten hauskaa heiluttaa persettä jätkien kanssa, koska kun mä en ole "yrittämässä mitään", niin voin keskittyä ihan vaan siihen perseen heiluttamiseen. Joraamista vaan joraamisen ilon takia. Tj.

Jossain vaiheessa iltaa yks mun takana tanssilattialla oleva chicksi taputti mua perseelle. Tsekkasin sen. Ihan hyvännäkönen. Joras tyttökaverinsa kanssa, joka ihan kiva kanssa. Mut, koska oon Meske, niin loin siihen semmosen "ei tänä iltana" -katseen. "Ei ne oo kiinnostunu", satuin kuulemaan kun se toinen "kuiskas" sille toiselle. Tosin se saatto myös olla "se", eikä "ne". Et jos mä nyt pilasin kaveritteni mahkut, ni voi kyynel. Toooosi iso kyynel. Yhyy. Oisinhan mä tietysti voinu sanoa sille tytölle, että "älä sekaannu tähän sekopäähän". "Panisin sun broidias, jos se ois yhtä hyvännäkönen ku sä." Tj. Joo. Mä en kuitenkaan käytä noita "parhaita" ihan joka paikassa. Onneks.

Ne viimeset reilu puoltuntia oli semmosta jumitusta, et koska lähetään? Tai ainaki mulla ja yhellä kaverilla. Lievä väsymys. Lähdettiin ennen valomerkin ruuhkia. Paria minsaa vaille silti. Kävelin sen yhden frendin kanssa himaan. Käytiin Karhupuiston grillillä. Oli pitkästä aikaa helvetin hyvä grillisafka. Iso annoski. Ja kaikki mausteet tosi jees. Ainuut persehomma oli se, että kädet jääty. Cold, さむい, kalt, suomeksi vitullisen kylmä. (Jos ei näy --> Lataa tuki japsitekstille huora!)

Oli mukavaa kävellä himaan jonku kanssa. Pääkin toimi, eikä hajonnu. Puhuttiin kaverin kanssa siitä, kuinka ei tavata tarpeeks usein selvinpäin. Tai pikemminkin tehdä mitään, missä ei olis alkoholilla suurta osuutta asiassa. Tässä maailmassa on kuitenkin miljoonabiljoonaa asiaa, jota voi tehdä. Eiks joskus jotain ees? Mäkin istun päivät pitkät himassa koneella tai ehkä luen tai kirjotan tai harvoin soitan. Vois nähdä ihmisiä edes helvetti sentään viikonloppuna sillon kun aurinko on korkeella, eikä laskenu. Jos joku keksii jonku selvän idean joskus, ni vittu I'm down. Call me.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.