IRC-Galleria

Gee2o2

Gee2o2

vaimoni pisti sormensa ovenrakoon

[Ei aihetta]Perjantai 19.05.2006 09:23

Näin unta viime yönä että uin vedessä ihan tuhottoman nopeaa, oli siinä joitain kavereitakin kai, ja mun alla risteili sähköankeriaita. Niitä oli PALJON, ja pelkäsin niitä aluksi ihan hirveästi. Sitte kiihdytin vauhtia ja jotenki pääsin irti siitä kammosta, vaikka välillä suhahdin yhtä vasten tms. En pelänny koskea niihin vaikka tiesin että saan sähköiskun?

Sitte yks niistä alko oikeen hyppelemään mun kanssa, ja yhtäkkiä se olikin joku norppa eikä sähköankerias - se seuras mua rannalle ja pelleiltiin siinä vaikka kuinka kauan.

Tuosta tuli tosi hyvä mieli! Harvoin nään vesiunia jotka ei oo ahistavia. Vesi on aina mun unissa jotenki hirveän pimeä, kylmä ja ahdistava elementti - hyiset joet, viemärit, villiintyneet meret, kliiniset ja autiot uima-altaat.. Mutta tässä unessa vesi oli elävää, vihertävää mutta selkeää - pohja näkyi aika selkeästi ja niitä kaloja tosiaan oli paljon. Mutten niitäkään tajunnut pelätä, paitsi sähköankeriaita aluksi.

Hetkinen. Muistin just että katsoin sitä samaa lampea tai jotain mun "ikkunasta" myöhemmin unessa, ja ne ankeriaat oli yhtäkkiä hirveän ahistavia ja vesi ihan tummaa. Vaikka just oli ollu niin kivaa. Hmm.

Sitte näin joitaki aiva ihme reub-unia jossa oli vaikka keitä kavereita. Muistan et kävin kaupassa ja mulla hajos joku jäätelö siellä käsiin, pistin sen takas altaaseen ja lähin käveleen.. sitte mulla hajos siksari käsiin, pistin senki vaan takasin kaappiin tai jottain. Ne pullot oli jotenki murskana mut ei levinny vielä? Hajottelin siellä vahingossa vaa paikkoja ja kävelin lopulta kassan ohi ihan paineissa ostamatta mitään. Oli sitte visi paska ilta ku en saanu olutta ollenkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.