IRC-Galleria

Gee2o2

Gee2o2

vaimoni pisti sormensa ovenrakoon

joojoo teki vaa mieli tehäTiistai 26.09.2006 13:11

"Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat."

EO JÄRJESTYKSESÄ

1. in flames - moonshield (c64 karaoke version)
2. kyuss - gardenia
3. the mars volta - 2005.02.22 - roulette dares
4. system of a down - violent pornography
5. deep purple - hush
6. infected mushroom - converting vegetarians
7. sydän, sydän - tiikeri


siinä vaan esim. no kuitenki. oon koulusa ja hajottaa ku vedän nii paskasti täällä. lässytin äsken jottai skeidaa stressistä ja aivoista, huomenna pitänee lässyttää lissää ryhmän toiminnasta jdksapmdas! ku sais kaiken nyt järjestykseen nii ois helpompi hengata täälläki.

muutto on sujunu hyvin. meikä viihtyy. mulla on jo verhot ja väliaikanen matto kans! kämppiksestäkään en keksi pahaa sanaa. ja meillä on kissa. tulkaa silittämään sitä, se tykkää olla lällättävänä! sitte joskus se tekee paskan ja se haisee. mutta ei hyvää ilman pahaa, tykkään kuitenki ku on joku joka tulee häntä pystyssä vastaan ku tuun töistä yöllä ja ja ku voin pitää huolta siitä <3 mua sanottiin eilen äidilliseksi, tai jotaki. helevetin hämmentävää. mutta kai mussa joku huoltapitävä puoli on kun meiän viherkasvitki on vihertäny jo kolme viikkoa kuolematta.

note to self: osta kissanruokaa!

pööpääöåep. miksette käy ennää wingerisä niinku alkusyksystä jotku. anna esim sua nää koskaan enää. homot. pilut. seitan.

nähhään! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.