IRC-Galleria

Perjantai ei mittään...Lauantai 01.10.2005 02:57

Huomenna Star Wreck - In the Pirkinning! o/

Ostinpa sitten hajonneen repun tilalle Marimekon Olkalaukun (tykkään), mutta myöhemmin kotona repun vetoketjua räplätessäni (ajattelin et hei, ei se ainakaan enempää voi rikki mennä vaikka vähän sormeilisikin rajuin ottein) onnistuinkin korjaamaan sen :F. Noh, mikäs tässä tietysti.

Tekisipä mieli osallistua tuohon tiistaina järjestettävään mielenosoitukseen tekijänoikeuslain hylkäämiseksi, mutta eipä taida olla juuri nyt mahdollisuutta Helsinkiin asti matkustaa... Noh, jospa sitä tyytyisi sitten tekemään osansa kirjoittelemalla kansanedustajille, vaikka sen vaikutus hyvin mitätön olisikin.

Omat tietoni kertoisivat, että olen kolmessa eri testiryhmässä. Aika tuuri käynyt, jos satunnaisotoksella käy näinkin hyvin. Tosin tuo kakkosryhmän testattava juttu, joku mikä kuvanlisäyssovellus se nyt oli, ei kuulosta edes ajatuksena kovin houkuttelevalta ja lisäksi kännykkäni onneton kamera ottaa niin pikselimössöisiä kuvia, etten niitä mihinkään lisäisi vaikka maksettaisi. Tuosta tosin tulikin mieleen, pitäisikö jossain välissä kokeilla tuota kuvaviestin lähetystä irc-logiin (edelleen tuo kamala nimi!)... Hmm.

Ihanaa, että on viikonloppu - saa vain nukkua ja olla keskenään ^^. Tylsyys tietysti tahtoo vähän välillä uhata, olisi kiva olla jotain oikeaa tekemistä tässä nyt, mutta noh, mikäs tässä ollessa. Viikon päästä ehkä luultavasti Tampereelle :>. Sitä odotellessa ^^...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.