IRC-Galleria

Idhren

Idhren

www.heijastuspinta.fi

Tähtiristeilijä saunassaMaanantai 03.10.2005 04:45

Star Wreck - In the Pirkinning on täällä ^^. Aivan loistava elokuva ottaen huomioon olosuhteet, joissa se on tuotettu - kyllähän tämä voisi laajemminkin pärjätä :P. Iso käsi vaan tekijöille, olette onnistuneet hommassanne, leffa naurattaa, värisyttää ja saa haukkomaan henkeä niin erikoistehosteiden kuin musiikkiraitansakin puolesta unohtumattomia henkilöhahmoja lainkaan vähättelemättä :D. (Sherrypie kyllä aika suosikki, Fukov hellyttävä symppis ja rokkamainen konemestari letkeä :P.) Jo pelkkä trailerin katsominen saa gasmit sekaisin. Juonta jos katsoo itsessään niin kyllähän se paikoittain vähän lisäpotkua olisi kaivannut, mutta sitä nyt ei lasketa. -.-. Viittaukset ja piilovitsit muihin elokuviin ja varsinkin suomalaisille tuttuihin asioihin (laukkuryssät ja mannerheimit) naurattavat.

Ehdotin gallupia. Sain sen läpi. Nyt profiiliani on pällistelty tuhannen kävijän päivävauhtia entisen muutaman kymmenen sijaan (mistä edes ne parikymmentä tulivat?). Kovasti on sekasaunomistiedustelua haukuttu ja sille on naureskeltu, mutta mikäs tuossa, ainakin se näyttää ihmisiä kiinnostavan :D. Ideahan moiseen lähti siitä, että muutamat erinnäiset henkilöt sekasaunomisesta keskusteltaessa katsoivat moisen toiminnan täysin siveettömäksi ja epänormaaliksi hippeilyksi, eivätkä millään halunneet uskoa, että kovinkaan moni suomalaisista olisi eri mieltä. Noh, vaikka irc-galleriaa asuttavatkin lähinnä 15-vuotiaat teinitytöt, uskoisin kuitenkin jotain jostain kertovan jo sen, että yli 5000 ihmisestä n. 64% pitää sekasaunomista täysin normaalina saunaseurasta riippumatta. Ähäkutti.

JES, Iina tippui Big Brotherista!

Huomenna, tai siis tänään, koulu alkaa klo 11. Sinänsä ihana aloitus viikolle, kun maanantai antaa ottaa näinkin lunkisti. Mutta jospa sitä pian myös nukkumaan suuntaisi .

- terveisin, siveetön ja epänormaali Hippi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.