IRC-Galleria

PaitatekstejäTorstai 02.03.2006 05:20

Yön tuotoksia - sloganeita, joilla oikeasti on sanomaa!

"STOP CANCER TREATMENTS!"

1) Uskovaisilla on tapana sanoa, että kaikki hyvä ja paha tulee Jumalalta ja täytyy täten ottaa vastaan. Tällä perustellaaan mm. aborttivastaisuutta. Tokihan silloin on oltava myös esim. syöpähoitovastaisuus.
2) Kaikki epämiellyttävä, kuvottava ja äklö näyttäisi olevan syntiä homoseksistä lähtien. Miten kuvailisit syövän hoitoa ja sen sivuvaikutuksia? Tuskin ainakaan miellyttäviksi. Siispä senkin on oltava syntiä.
3) Jenkkilässä tyypit ovat pistäneet abortinvastaisia kampanjoita pystyyn. Stop abortions! Nyt on aika lähteä vastaiskuun pahaa, Saatanan liikkellepanemaa lääketiedettä vastaan myös toisesta suunnasta - Stop cancer treatments!

Tämä paita olisi osuva kritiikki tuota ajattelutapaa vastaan, ketään sen erityisemmin loukkaamatta. Tosin suurikokoinen teksti voisi provosointiarvonsa vuoksi vaatia pikkupräntin alleen: "They are icky, yacky and therefore sinful." Paita on myös erinomainen kannanotto niille, jotka vastustavat eläinkokeita ja eläimillä testattuja tuotteita.


"LESTADIOLAISUUS ON ELÄINRÄÄKKÄYSTÄ!"

Yksi väärinluettu sana demi.fi:n keskustelussa lestadiolaisuudesta. Eräs totesi, että sehän on suoranaista ihmisrääkkäystä, kun useimmat lestadiolaisnaiset ovat suunnilleen koko ajan raskaana (ei varmasti kovin terveellistä). Onnistuin lukemaan sanan "ihmisrääkkäys" eläinrääkkäyksenä ja jälleen uusi provosoiva heitto on valmis! Oikeutta eläimille, oikeutta lestadiolaisäideille! Edes analogia eläimiin ei voi olla asiaton, onhan itse Jeesus nasaretilainen kutsunut ihmisiä lampaikseen, joiden paimen hän on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.