IRC-Galleria

Ei jumaliste, päivän paras kyllä sattui tänään.

Pistin mummulle lapulle kauniilla käsialalla, että josko toisi kaupasta kahdeksan sentin dvd-levyjä, selkeä lappu, että tällaiset ja tällaiset levyt käyvät. Noh, tietokoneliikkeestä kävi kauppareissulla hakemassa. Kotona avaan paketin sitä sen kummemmin katsomatta ja kokeilen, mutta levyt eivät toimi kamerassa. Sitten vilkaisen pakkausta, jossa lukee CD-r. Näytän pakettia mummulle, joka hämmästyy yhtä paljon kuin minäkin - hänelle myytiin cd-levyjä dvd-levyinä, vaikka hän oli lappustakin näyttänyt ja selittänyt saman suomeksi ja ymmärtänyt asian. Aika hauskaa.

Sitten kun soitellaan liikkeeseen, sieltä todetaan että joo, ei heillä ole edes kahdeksan sentin dvd-levyjä ja minkäänlaista hyvitystä ei tehdä, koska paketti on aukaistu. Jumaliste millasta asiakaspalvelua, myydään ihan mitä sattuu tuotteita eikä sitten kun hyväuskoisesti se otetaan vastaan, olla valmiita millään tavalla hyvittämään virhettä. Eihän tuo iso summa ole, mutta olisivat voineet sentään jotakin muutakin tehdä kuin todeta tylysti "Jaa niinkö siinä kävi, voi sentään." Tietenkään eivät voi ottaa avattuja takaisin, mutta olisivat nyt edes madelleet maassa nöyrimpien anteeksipyyntöjen kera jos ei edes rahoja voi palauttaa.

Ostajalla on oikeus olla tietämätön ja typerä, ei pitäisi olla ostajan vastuulla tarkastaa ja huolehtia siitä, että hänelle myydään sitä mitä hän on tarkasti pyytänyt. Ostajalla on oikeus luottaa myyjään, joka on myymiensä tuotteiden asiantuntija.

Tätä se on Saarijärven palvelu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.